Το Forza Horizon 5 δημιουργήθηκε με γνώμονα το Xbox Game Pass

Published on 12 October 2021 at 23:54

Η Microsoft δημιουργεί ήδη τα παιχνίδια της σκεπτόμενη το Xbox Game Pass ως ακρογωνιαίο λίθο πίσω από τους παίκτες. Το Forza Horizon 5 είναι ένα εντυπωσιακό παιχνίδι  που έχει όλα τα συστατικά για να γίνει ο βασικός φορέας αυτού του έτους στο Xbox Game Pass, μαζί με το Halo Infinite.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη για το Press Start Australia, ο δημιουργικός διευθυντής του Forza Horizon 5, Mark Brown εξήγησε πώς έχουν δουλέψει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, ώστε το Xbox Game Pass να είναι παρόν ανά πάσα στιγμή, είτε είμαστε παίκτες είτε όχι του παιχνιδιού.

Υπάρχουν μερικά διασκεδαστικά γεγονότα που σχετίζονται με το σχεδιασμό ενός τίτλου για το Xbox Games Pass. Κανείς δεν το μπορεί να το μεταπωλησεί και ακόμη και αν δεν το εγκαταστήσει, εξακολουθεί να το κατέχει. Το παιχνίδι σας θα είναι πάντα ένα μικρό εικονίδιο στην οθόνη σας και αυτό σημαίνει ότι είναι πραγματικά εύκολο να επιστρέψετε σε αυτό.

Το Forza Horizon 5 θα φτάσει σε Xbox και PC στις 9 Νοεμβρίου και όπως γνωρίζετε, θα έρθει και στην συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.