Η φήμη σχετικά με τον αριθμό των συνδρομητών Xbox Game Pass επιστρέφει.

Published on 12 October 2021 at 20:43

Γνωρίζουμε ήδη ότι το Xbox Game Pass είναι ένας από τους λόγους για συνεχή συζήτηση στο Διαδίκτυο γενικότερα. Είναι υγιές για τους ανθρώπους να συζητούν τη βιωσιμότητα του έργου, τους αριθμούς και τα οφέλη του. Στη Microsoft δεν έχουν δημοσιεύσει προς το παρόν κάτι  για την εξέλιξη της υπηρεσίας, αλλά οι πρόσφατες κινήσεις μας αφήνουν ενδείξεις ότι ακριβώς δεν κάνουν άσχημα.

Ο αριθμός των συνδρομητών είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για όλους καθώς μια συνδρομή όπως αυτή χρειάζεται μεγάλη μάζα για να διατηρηθεί βιώσιμη και τα τελευταία δεδομένα που γνωρίζαμε ήταν τα 18 εκατομμύρια συνδρομητές όταν η ίδια η Microsoft το είχε δηλώσει.

Ωστόσο, η πεποίθηση ότι ο αριθμός έχει αυξηθεί σημαντικά έχει ακουστεί από καιρό και έντονα. Υπήρξαν πολλές φωνές που που υποστηρίξαν ότι ο αριθμός έχει αυξηθεί σημαντικά αλλά όλες χωρίς συγκεκριμένα δεδομένα.

Πρόσφατα ο Strauss Zelnick, Διευθύνων Σύμβουλος της Take Two είχε πει ότι ο αριθμός θα μπορούσε να κυμαίνεται γύρω στα 30 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Ο  Phil Spencer ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε αυτό το γεγονός. Ο Insider Jeff Grubb σχολίασε στα δίκτυά του ότι αν είχε έναν τέτοιο αριθμό, η Microsoft θα το είχε ήδη αναφέρει.

Τώρα είναι σειρά του Jez Corden του Windows Central που λέει ότι άκουσε ότι ο αριθμός είναι μεταξύ 25 και 30 εκατομμυρίων.

Έχω ακούσει ότι είναι μεταξύ 25 και 30 εκατομμυρίων. Μου είπαν ότι είναι πιο κοντά στα 30 παρά στα 20, για να το πω έτσι ...

Η Microsoft μπορεί να σκέφτεται να φτάσει τα 30 εκατομμύρια  ή να περιμένει μέχρι να κλείσει το οικονομικό έτος για να ανακοινώσει τα δεδομένα. Όπως και να έχει, ελπίζουμε ότι η υγεία της υπηρεσίας θα παραμείνει τόσο ισχυρή όσο είναι σήμερα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.