Η Skyrim Anniversary Edition δεν θα είναι συμβατή με πολλά από τα υπάρχοντα mods

Published on 13 October 2021 at 22:14

Όλοι μας ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στον κόσμο του Skyrim για άλλη μια φορά τον προσεχή Νοέμβριο με την επετειακή έκδοση. Ωστόσο, όπως αναμενόταν λαμβάνοντας υπόψη την προηγούμενη επανέκδοσή της, φαίνεται ότι το Skyrim Anniversary Edition δεν θα είναι συμβατή με πολλά από τα υπάρχοντα mods, σύμφωνα με τον δημιουργό ενός από τα πιο σημαντικά εργαλεία mod στην κοινότητα: Skyrim Script Extended.

Ο χρήστης Extrwi σχολίασε μέσω Reddit ότι, όπως συνέβη στην ημέρα της με την κυκλοφορία του Skyrim: Special Edition, ο τίτλος θα λάβει μια σειρά αλλαγών σε επίπεδο κώδικα που θα κάνουν το εργαλείο του και όλα τα mods που βασίζονται σε αυτό να σταματήσουν να δουλεύουν για αυτή τη νέα επανέκδοση του RPG της Bethesda.

Πιο συγκεκριμένα σχολιάζει ότι η Bethesda έχει ενημερώσει τον title compiler του visual studio 2015 στην έκδοση του 2019, γεγονός που οδηγεί στο πρόβλημα που έχουμε αναφέρει. Αν και εξασφαλίζει ότι θα είναι σε θέση να ενημερώσει το εργαλείο χωρίς μεγάλο πρόβλημα, η ανησυχία του έγκειται στα υπόλοιπα mods που εξαρτώνται από το Skyrim Script Extended, καθώς θα πρέπει επίσης να ενημερωθούν χειροκίνητα και πολλοί από τους δημιουργούς τους δεν τα υποστηρίζουν πλέον οπότε κινδυνεύουν να μην δουλέψουν ξανά.

Παρόλο που το Skyrim Script Extended είναι ένα αποκλειστικό εργαλείο για υπολογιστές, δεν θα ήταν έκπληξη αν άλλα mod κονσόλας μπορούσαν επίσης να επηρεαστούν. Εάν είστε ιδιαίτερα λάτρης των mods  συνιστούμε να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις για τον τίτλο της bethesda μέχρι να βεβαιωθείτε ότι δεν θα έχετε κάποιο πρόβλημα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.