Το Starfield μπορεί να απαιτήσει περισσότερο χώρο αποθήκευσης από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι της Bethesda

Published on 13 October 2021 at 23:30

Στο Tokyo Game Show 2021, ο Todd Howard της Bethesda επιβεβαίωσε ότι το Starfield θα έχει πάνω από 150.000 γραμμές διαλόγου.  Λαμβάνοντας υπόψη ότι γνωρίζουμε ότι τα φωνητικά και ηχογραφημένα δεδομένα διαλόγου ότι λαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του μεγέθους εγκατάστασης οποιουδήποτε παιχνιδιού, το Starfield θα  μπορούσε να καταλήξει να είναι ένα τεράστιο παιχνίδι που θα μικρύνει ακόμα περισσότερο χώρο από την περιορισμένη διαθεσιμότητα SSD του Xbox Series X.

Επίσης, θυμηθείτε ότι το Starfield κατασκευάζεται στην νέα Creation Engine 2  με υφές υψηλών προδιαγραφών, περιβάλλοντα και άλλα εφέ - τα οποία απαιτούν σοβαρό αποθηκευτικό χώρο. Πίσω στο 2019, η Bethesda επιβεβαίωσε ότι χρησιμοποιούν εξαιρετικά λεπτομερείς υφές φωτογραμμετρίας με βάση τις λήψεις από πραγματικές τοποθεσίες.

"Χρησιμοποιούμε φωτογραμμετρία για να σαρώσουμε όλα αυτά τα περιουσιακά στοιχεία του πραγματικού κόσμου και να ωθήσουμε τη μελλοντική τεχνολογία μας για παιχνίδια σε επίπεδα που δεν έχουμε ξανακάνει".

Σε συνδυασμό με αυτές τις υφές και το περιεχόμενο που εξαπλώνονται σε έναν τεράστιο κόσμο εντός του παιχνιδιού με συστήματα τουλάχιστον έξι αστρικά συστήματα και τα δεδομένα διαλόγου μπορεί να βοηθήσουν να ωθήσει το παιχνίδι πολύ πάνω από 75GB ή ακόμα και μέχρι 100GB.

Ας ελπίσουμε ότι η συμπίεση DX12 ,DirectStorage API και BCPack μπορεί να βοηθήσει στην συμπίεση τόσου μεγάλου όγκου δεδομένων.

Το Starfield έρχεται 11/11/ 2022 αποκλειστικά για το Xbox Series X και PC.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.