Ίσως δούμε το Hellblade στα The Game Awards.

Published on 14 October 2021 at 10:08

Υπήρξαν κάποιες φήμες παλιότερα ότι το Hellblade 2 θα μπορούσε να εμφανιστεί στο The Game Awards, με τις φήμες να ξαναεμφανίζονται τις τελευταίες εβδομάδες. Μια νέα αναφορά φαίνεται αρκετά σίγουρη ότι θα την ξαναδούμε στο τέλος του έτους.

Μεταξύ των λεπτομερειών στην πρόσφατη αναφορά για το Avowed στο Windows Central Gaming, μια μικρή αναφορά ήταν αφιερωμένη και στο Hellblade 2. Ο συγγραφέας, Jez Corden, μίλησε πώς ανέφερε προηγουμένως σε ένα podcast ότι θα "στοιχημάτιζε" ότι το παιχνίδι θα εμφανιστεί στο The Game Awards, και τώρα φαίνεται ότι η φήμη έχει επιβεβαιωθεί.

"Είπα πρόσφατα στο podcast μου ότι θα στοιχημάτιζα χρήματα ότι θα βλέπαμε ένα άλλο αποκλειστικό του Xbox, το Hellblade II στο The Game Awards φέτος - καθώς έχω ακούσει ότι ήταν στο σχέδιο να δείξουνε περισσότερο από το παιχνίδι μέχρι το τέλος του έτους. Ίσως θα μπορούσαμε να πάρουμε μια συμφωνία δύο προς ένα και να δούμε τον Avowed να εμφανίζεται και εκεί, αλλά μπορεί να είναι πολύ νωρίς ακόμα."

Είχε ειπωθεί προηγουμένως από τον insider της βιομηχανίας Jeff Grubb ότι το Xbox πιθανότατα φυλάει το Hellblade 2 για τα The Game Awards. Με το να είναι στο "σπίτι" της αρχικής του αποκάλυψης, δεν είναι εντελώς έξω από τη σφαίρα της πιθανότητας.

Τα προηγούμενα χρόνια εκεί έχει ανακοινωθεί η κονσόλα Xbox Series X και το reboot του Perfect Dark, οπότε φανταζόμαστε ότι το Xbox έχει κάποια μεγάλα σχέδια κατά τη διάρκεια της παράστασης.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.