Το FH 5 θα είναι ένα από τα παιχνίδια με τα καλύτερα γραφικά στο Xbox One

Published on 14 October 2021 at 21:10

Μετά τα πρώτα preview του Forza Horizon 5 που κυκλοφόρησαν, ο δημιουργικός διευθυντής της Playground Games Mike Brown αποκαλύπτει νέες πληροφορίες. Ενώ μάθαμε ότι η πέμπτη δόση του Forza Horizon αναπτύχθηκε πλήρως έχοντας κατά νου το Xbox Game Pass, ακόμα δεν ξέρουμε πώς θα αποδώσει το Forza Horizon 5 στο Xbox One.

Το Forza Horizon 5 θα φτάσει στις 9 Νοεμβρίου 2021, διαθέσιμο σε Xbox One, Xbox Series X|S, Xbox Cloud Gaming και PC, και φυσικά στο Xbox Game Pass Ultimate. Όπως έχουμε δει, ο νέος τίτλος αγώνων από την Playground Games θα είναι απίστευτος σε όλες τις πτυχές στο SeriesΧ, αλλά όπως ανέφερε ο Mike μέσω του Pres-Start, το Forza Horizon 5 θα είναι ένα από τα παιχνίδια με τα καλύτερα γραφικά του Xbox One.
Δεν νομίζω ότι έχουμε κυκλοφορήσει το  Initial Drive για την έκδοση Xbox One ακόμα. Υπάρχουν οθόνες φόρτωσης είμαι πρόθυμος να το παραδεχτώ. Το παιχνίδι φαίνεται πραγματικά υπέροχο στο Xbox One, αλλά δεν έχει SSD, οπότε υπάρχουν περιορισμοί από το παρελθόν.

Στην περίπτωση του υπολογιστή ένα μηχάνημα με τις χαμηλότερες προδιαγραφές θα μπορεί να τρέξει, είναι αυτή που μπορεί να φέρει τους περισσότερους παίκτες στο παιχνίδι και ειλικρινά, η κλιμάκωση στο Xbox One είναι μια παρόμοια διαδικασία. Νομίζω ότι θα είναι ένα από τα πιο ελκυστικά παιχνίδια στο Xbox One.

Νομίζω ότι ο κόσμος θα το λατρέψει. Ένα παιχνίδι για το Xbox One, δεν θα φαίνεται τόσο καλό όσο στο Series X, θα έχει οθόνες φόρτωσης αυτή είναι η πραγματικότητα. Νομίζω ότι οι άνθρωποι θα είναι πολύ ευχαριστημένοι με την έκδοση που βγαίνει.

 Λαμβάνοντας υπόψη πόσο καλό φαίνεται το Forza Horizon 4 στο υλικό τελευταίας γενιάς, είναι λογικό τα παιχνίδια από την Playground Games να κάνουν το Forza Horizon 5 να λάμψει στο Xbox One.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.