Μία πρώτη σύγκριση μεταξύ Quality & Perfomance Mode για το FH5

Published on 16 October 2021 at 17:46

Το Forza Horizon 5 είναι προ των πυλών. Με την ευκαιρία αυτό, μαθαίνουμε όλο και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το επόμενο παιχνίδι οδήγησης από την Playground Games. Οι τελευταίες πληροφορίες έχουν επικεντρωθεί στη λειτουργία των εποχών και του κλίματος της αλλά τώρα εστιάζουνε περισσότερο στην ενότητα με ένα βίντεο στο οποίο συγκρίνουν quality και performance mode του Forza Horizon 5 στο Xbox Series X.

Ο τίτλος υπόσχεται να είναι μία από τις μεγαλύτερες δοκιμές ισχύος και φυσικά γραφικών από την κυκλοφορία της νέας κονσόλας της Microsoft, οπότε δεν είναι περίεργο που οι χρήστες θέλουν να γνωρίζουν όλες τις διαφορές μεταξύ των δύο λειτουργιών που θα εμφανιστούν. Το βίντεο έχει δημιουργηθεί από τον ιστότοπο GamerHeadQuarters, ο οποίος όχι μόνο έχει δημιουργήσει αυτό το βίντεο αλλά το συνοδεύει και με μια ανάλυση σε μεγαλύτερο βάθος.
Συνοπτικά, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι τόσο η λειτουργία performance όσο και η λειτουργία quality στοχεύουν σε ανάλυση 4K, η πρώτη με ρυθμό εικόνας 60 FPS και η δεύτερη 30. Η quality λειτουργία προσφέρει καλύτερα γραφικά και λεπτομέρειες σε ορισμένες πτυχές, όπως η ποιότητα των textures. Και οι δύο λειτουργίες υποστηρίζουν HDR. Το ray tracing υπάρχει μόνο στο ForzaVista που είναι αποκλειστικό στη λειτουργία quality .

Το Forza Horizon 5 θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου και θα είναι διαθέσιμο άμεσα στο Xbox Game Pass.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.