Το Elden Ring αλλάζει ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά μια κλειστή δοκιμή αναμένεται το Νοέμβριο.

Published on 18 October 2021 at 17:43

Χθες είχαμε δει για ένα μικρό κομμάτι παιχνιδιού που ανήκει στην έκδοση Xbox One, εκτός από την καλή πορεία που ακολουθεί η ανάπτυξη μεταξύ άλλων. Ωστόσο μόλις δημοσιεύθηκε η είδηση, ο επίσημος λογαριασμός του Elden Ring στο Twitter ανακοίνωσε μια μικρή καθυστέρηση ενός μηνός. οπότε η ημερομηνία κυκλοφορίας του μεταφέρετε στις 25 Φεβρουαρίου 2022. Έτσι δίνεται επιπλέον χρόνος για να κυκλοφορήσει το παιχνίδι με ττις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Το ELDEN RING θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου 2022, καθώς το βάθος και η στρατηγική ελευθερία του παιχνιδιού ξεπέρασαν τις αρχικές προσδοκίες. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την υπομονή σας. Ανυπομονούμε να σας δούμε να βιώνετε το παιχνίδι στο κλειστό τεστ δικτύου τον Νοέμβριο.

Δεν θα ήταν όλα άσχημα νέα, αφού πριν ανακοινωθεί η καθυστέρηση, δημοσίευσαν ένα νέο βίντεο που παρουσιάζει μια κλειστή δοκιμή από το παιχνίδι στις κονσόλες παλιάς και νέας γενιάς. Αυτό θα τους βοηθήσει να είναι σε θέση να κάνουν καλύτερη βελτιστοποίηση των πόρων και να χορτάσουν τη λαχτάρα των παικτών λόγω αυτής της καθυστέρησης. Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στη δοκιμή είναι πολύ εύκολο, θα πρέπει να εγγραφείτε μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού. 

Το Elden Ring θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου 2022 για xbox One, Xbox Series X|S, PS4, PS5 και PC.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.