Το Forza Horizon 5 έγινε Gold.

Published on 20 October 2021 at 11:41

Τις τελευταίες ημέρες είχαμε μερικά νέα σχετικά με έναν από τους πιο εντυπωσιακούς τίτλους της χρονιάς, μιλάμε ξεκάθαρα για το Forza Horizon 5.

Από την αποκάλυψή της φέτος, η ομάδα έχει κάνει τη δουλειά δείχνοντάς μας λίγο από τον τεράστιο κόσμο του , τη μουσική, την ατμόσφαιρα, τα γραφικά κλπ. Ο Alan Walsh που είναι ειδικός επικοινωνίας στην Playground ο οποίος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ανακοίνωσε ότι η κύρια εξέλιξη του παιχνιδιού έχει ολοκληρωθεί και ως εκ τούτου γίνεται gold.

Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι έχει ολοκληρωθεί με την ανάπτυξη των κύριων χαρακτηριστικών του, έτσι θεωρητικά δεν μπορεί πλέον να υποφέρει από οποιαδήποτε καθυστέρηση και θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους. Αυτό φυσικά, δεν σημαίνει ότι το στούντιο σταματά να εργάζεται για τον τίτλο! Τώρα θα ασχοληθεί με το να γυαλίσει την εμπειρία και να σχεδιάσει μερικές ενημερώσεις η επιπλέον πρόσθετο περιεχόμενο που στην περίπτωση του Forza, είναι ιδιαίτερα καλό και υπέροχο.

Η νεότερη παιδική χαρά θα φτάσει τον Νοέμβριο από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας στο Xbox Game Pass και μπορούμε να το απολαύσουμε σε Xbox One, Xbox Series και PC. Σας συνιστούμε να ακολουθήσετε το Xbox Generation που εκκρεμεί για περισσότερα νέα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.