Το Halo Infinite θα έχει ανταμοιβές κάθε μήνα για τα μέλη του Game Pass Ultimate

Published on 20 October 2021 at 15:43

Το Halo Infinite είναι η σημαία της Microsoft. Δεν υπερβάλλω αν πω ότι ένα μεγάλο μέρος της γενιάς παίζεται σε αυτό το παιχνίδι. Οι προσδοκίες είναι στα ύψη και αυτό είναι μια βόμβα, είτε προς το καλό είτε για το χειρότερο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι κατανοητό ότι είναι τόσο επιφυλακτικοί όταν μας το δείχνουν. Επιπλέον, δεν υπάρχει βιασύνη γιατί έχουμε το Forza Horizon 5 οπότε είναι καλύτερο να γυαλιστεί πέρα ως πέρα μέχρι την τελευταία στιγμή.

 Όλοι σκεφτόμαστε το campaign αλλά είναι πραγματικά το multiplayer που παίζεται ολόκληρο "το παιχνίδι" καθώς αυτός ο κλάδος του Halo είναι ο πιο γεμάτος και επιθυμητός. Θα είναι το πρώτο παιχνίδι στο franchise που προσφέρει δωρεάν multiplayer, οπότε όλα θα πρέπει να πάνε καλά από την πρώτη μέρα.

Το Halo Infinite θέλει να ανταμείψει την αφοσίωση σε αυτό! Αλλά πώς θα κρατήσει τους παίκτες; .Η Microsoft θέλει να δώσει ένα κίνητρο στα μέλη του Xbox Game Pass Ultimate έτσι ώστε να έχουν πάντα έναν επιπλέον λόγο για να το απολαμβάνετε online.

 Αυτό σημαίνει ότι κάθε μήνα θα υπάρχει ανταμοιβή για όσους έχουν Ultimate συνδρομή. Ηδη γνωρίζουμε ότι οι ανταμοιβές ή τα "Perks" επιβραβεύουν τα Ultimate μέλη.

 Ο Master Chief επιστρέφει στις 8 Δεκεμβρίου με το Halo Infinite. Αυτό είναι το Halo που φανταζόμασταν πριν από 20 χρόνια και τελικά ζωντανεύει στο μεγαλύτερο παιχνίδι Halo που έχουμε κάνει ποτέ. Το Halo Infinite θα είναι διαθέσιμο στο Game Pass όταν κυκλοφορήσει σε Xbox One, Xbox Series X | S και PC. Τα μέλη του Game Pass Ultimate θα λαμβάνουν επίσης μηνιαία μπόνους για πολλούς παίκτες στο πλαίσιο του προγράμματος Perks.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.