Ο Matt Booty μιλάει σχετικά με το Everwild.

Published on 21 October 2021 at 11:52

Δεν είχαμε νέα από την ανάπτυξη του Everwild για το Xbox εδώ και αρκετό καιρό. Το παιχνίδι έχει κρατήσει μέχρι στιγμής χαμηλό προφίλ και το βρετανικό στούντιο συνεχίζει να εργάζεται για την ανάπτυξή του, ενώ συνεχίζει να υποστηρίζει το Sea Of Thieves που έχει γίνει μια πραγματική επιτυχία.

Το Everwild συνεχίζει την ανάπτυξή του σιγά-σιγά, όπως εξήγησε ο διευθυντής του Xbox Game Studios, Matt Booty. Ο Booty δεν είπε απευθείας τους λόγους της αλλαγής του διευθυντή παιχνιδιού στη μέση της ανάπτυξης αλλά ήθελε να καθησυχάσει τους οπαδούς εξηγώντας ποια είναι η τρέχουσα κατάσταση.

Τα παιδιά στην Rare είναι γνωστά για την ικανότητά τους να δημιουργούν νέους κόσμους και νέες IP. Γνωρίζω καλά σε τι εργάζονται και έννοιες όπως "ανάπτυξη από το μηδέν" ή "αναδιάρθρωση της IP".

Απλά προσπαθούν να σιγουρευτούν ότι θα αναπτύξουν κάτι ξεχωριστό. Έχουμε ήδη δείξει μια ματιά σε αυτόν τον κόσμο, το στυλ τέχνης του και όλα αυτά, αλλά θέλουμε όλα να γίνουν σωστά και, αν γίνουν κάποιες αλλαγές στο gameplay, θα συμβούν ως μέρος μιας ευρύτερης δημιουργικής διαδικασίας.

 Τη μια μέρα μπορεί να εκπλαγείτε και να αναρωτηθείτε πώς παίζεται το παιχνίδι και ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να λειτουργήσει, αλλά την επόμενη μέρα μπορεί να είστε ευχαριστημένοι με την πρόοδο της περιπέτειας. Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι θα θέλουν να δουν περισσότερα από το Everwild, αλλά θα μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες μόνο όταν η Rare αισθανθεί έτοιμη.

Όπως μπορείτε να διαβάσετε, θα πρέπει να περιμένουμε την Rare να είναι έτοιμη να δείξει το παιχνίδι. Ο Booty έχει ορίσει την ανάπτυξη ως τρενάκι του λούνα παρκ, ως εκ τούτου, θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να δούμε το παιχνίδι μόνο όταν είναι πραγματικά η κατάλληλη στιγμή.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.