Σύμφωνα με τον Matt Booty, το Grounded θα μπορούσε να είναι το επόμενο "Sea of Thieves"

Published on 22 October 2021 at 09:18

Η συνέντευξη που έχει προσφέρει ο Matt Booty, επικεφαλής των Xbox Game Studios, στα Podcast Kinda Funny Games, μας έχει δώσει πολλά ενδιαφέροντα νέα, αλλά πάνω απ 'όλα, αν δεν το έχετε δει πλήρως μας δίνει μια καλύτερη και σαφέστερη αντίληψη για το τι σημαίνει να είσαι υπεύθυνος για τα 23 στούντιο που αποτελούν την ομάδα ανάπτυξης των First Party τίτλων.

Το θέμα είναι ότι σε κάποιο σημείο τον ρωτούν τη γνώμη του για τον απίστευτο αριθμό παικτών που έφτασε το Sea of Thieves, ένας από τους τίτλους που έχει φτάσει σε μεγαλύτερη αξία από την έναρξή του και που είναι πολύ αντιπροσωπευτικός της πρόθεσης των Xbox Game Studios, για μια πολύ περίεργη λεπτομέρεια που ο Matt Booty αναφέρει για την εξέλιξη της ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών:

Προηγουμένως, όταν κυκλοφόρησαν τα παιχνίδια, η δουλειά είχε τελειώσει. Δεν υπήρχε τίποτα άλλο να κάνουμε, δεν υπήρχαν patches ή κάτι που θα μπορούσαμε να διορθώσουμε. Σήμερα, η εργασία σε ένα βιντεοπαιχνίδι μπορεί σχεδόν να ειπωθεί ότι ξεκινά την ημέρα που κυκλοφορεί: Υποστήριξη, περιεχόμενο, ενημερώσεις, σχόλια χρηστών! Δεν μπορούμε να πατήσουμε το κουμπί και να πάμε διακοπές.

Και ακριβώς αυτό το επιχείρημα περιστρέφεται με το Sea of Thieves. Στην αρχή, οι άνθρωποι παραπονέθηκαν ότι δεν υπήρχε περιεχόμενο, ότι δεν υπήρχαν πολλά να κάνουν, αλλά τα θεμέλια είχαν ήδη τεθεί. Αυτό το καλοκαίρι κυκλοφόρησε δωρεάν το μεγαλύτερο expancion για όλους τους χρήστες και ακόμη και χαρακτήρες που λαμβάνονται από το εργοστάσιο της Disney κάτι που ήταν αδιανόητο όταν βγήκε ο τίτλος. Και με αυτόν τον τρόπο ο Μπούτι, αναφέρει για το Grounded της Obsidian:

Η επόμενη υπόθεση του "Sea of Thieves" θα ήταν το Grounded της Obsidian. Ξεκίνησε ως μια μικρή ομάδα, λίγων ανθρώπων, αλλά αυξάνεται πολύ και το μέλλον που έχει το παιχνίδι είναι λαμπρό.

Αν και η επίσημη κυκλοφορία του δεν έχει συμβεί, το Grounded έλαβε τη μεγαλύτερη ενημέρωση μέχρι σήμερα, η οποία προσθέτει πολλά περισσότερα στοιχεία RPG, καθιστώντας άμεσα το παιχνίδι πιο ολοκληρωμένο. Σίγουρα πολλοί από εσάς το παίζετε σε συνεργασία με τους φίλους σας είτε από τον υπολογιστή είτε από την κονσόλα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.