Το Halo Infinite θα λάβει ray tracing μετά την κυκλοφορία του.

Published on 23 October 2021 at 07:52

Το Halo Infinite πλησιάζει στην κυκλοφορία του με τους προγραμματιστές της 343 Industries να συνεχίζουν να διορθώνουν σφάλματα που αναφέρθηκαν στις τελευταίες τεχνικές δοκιμές. Η ομάδα μοιράστηκε επίσης την Πέμπτη μέσω του Xbox Wire ότι το Halo Infinite ότι θα λάβει ray tracing μετά την κυκλοφορία. Η 343i εξηγεί ότι η ομάδα συνεργάζεται με την AMD για να εργαστεί στο ray tracing και ότι η προσθήκη είναι μία από τις "κορυφαίες αναπτυξιακές προτεραιότητες" της ομάδας για το παιχνίδι μετά την κυκλοφορία.

Αυτή η συνεργασία με την AMD επεκτείνεται επίσης στο να κάνει την έκδοση του υπολογιστή όσο το δυνατόν καλύτερη, ενδεχομένως να ενταχθεί στις τάξεις των καλύτερων διαθέσιμων παιχνιδιών pc, μαζί με μια ειδική περιορισμένη έκδοση RX 6900 XT GPU. Ενώ αυτή η κομψή κάρτα γραφικών δεν θα είναι διαθέσιμη για αγορά, αρκετές θα δοθούν στο εγγύς μέλλον.

Το Halo Infinite έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου 2021 για xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC. Όπως όλοι οι τίτλοι Xbox θα είναι διαθέσιμο στην πρώτη ημέρα του Xbox Game Pass.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.