Νέες διαρροές για το Project Shaolin.

Published on 24 October 2021 at 11:26

Όλοι γνωρίζουμε ότι το Xbox έχει επί του παρόντος έχει πολλά έργα στα χέρια του, τόσο σε δικά του στούντιο οσο και σε τρίτα και πολλά από αυτά εξακολουθούν να είναι "ανώνυμα". Πριν από λίγες μέρες σας ενημερώσαμε ότι το όνομα ενός ακόμα αναμενόμενου έργου που ονομάζεται Project Shaolin είχε διαρρεύσει. Και φαίνεται ότι έχουν ήδη αρχίσει να δημοσιεύουν μικρές πληροφορίες, καθώς έχουν υπάρξει διαρροές του Project Shaolin, το νέο πράγμα από την έκδοση παιχνιδιών Xbox.

Αυτές οι διαρροές μπορούν να βρεθούν σε μια δημοσίευση του Reddit, χάρη στον χρήστη Crusader3456, ο οποίος έχει συλλέξει τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με αυτό το νέο έργο στο οποίο θα συμμετέχει η Xbox Games Publishing. Φαίνεται ότι ο πληροφοριοδότης Jeff Grubb κατά τη διάρκεια ενός podcast ότι αυτό το Project Shaolin θα αναπτυχθεί από την Brass Lion Entertainment, ένα στούντιο όπου τα μέλη  του έχουν προηγούμενη εμπειρία σε τίτλους όπως το Mass Effect, το Fallout ή το Skyrim.
Προς το παρόν μπορούμε μόνο να σας ενημερώσουμε για αυτές τις λίγες πληροφορίες που μπορέσαμε να βρούμε καθώς είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μάθουμε περισσότερα για αυτό το έργο για το οποίο ήδη κυκλοφορούν τρελές φήμες γύρω από αυτό. Ας ελπίσουμε ότι σε ένα μέλλον όπου ήδη γνωρίζουμε περισσότερα για το Project Shaolin η δουλειά που γίνεται από την Brass Lion Entertainment δεν θα απογοητεύσει.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.