Ένα αποκλειστικό RPG για το Xbox με θέμα την Wu-Tang Clan θα μπορούσε να είναι σε εξέλιξη.

Published on 25 October 2021 at 21:08

Το Xbox συνεργάζεται με τον προγραμματιστή Brass Lion Entertainment σε ένα παιχνίδι με θέμα την Wu-Tang Clan που προς το παρόν ονομάζεται Project Shaolin! Ένα third-person RPG με co-op για τέσσερις παίκτες και επικεντρωμένο στη μάχη σώμα με σώμα.

Το συγκρότημα Wu-Tang Clan φέρεται να έχει επιφορτιστεί με τη δημιουργία του soundtrack του παιχνιδιού. Το Windows Central στον ιστότοπό του επεσήμανε ότι το campaign έχει προγραμματιστεί να εκτελεστεί για μερικές δεκάδες ώρες και ότι θα έχει ένα πλούσιο τέλος που θα αποτελείται από seasonal content και άλλες ενημερώσεις.

Σύμφωνα με ένα tweet από τον συνιδρυτή του Brass Lion, Manveer Heir, νωρίτερα αυτό το έτος, ο προγραμματιστής εργάστηκε σε «ένα unans anunciadoned action RPG με αισθητική anime». Έτσι, θεωρητικά, αυτό θα ταίριαζε με τις αναφορές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.

Παρόλο που δεν έχουν αποκαλυφθεί επίσημες πληροφορίες για το Project Shaolin (ή οποιοδήποτε άλλο είναι το οριστικό του όνομα), μια αγγελία εργασίας στη σελίδα προσλήψεων του Brass Lion σημειώνει ότι το στούντιο εργάζεται σε ένα παιχνίδι που προορίζεται για την επόμενη γενιά κονσολών και υπολογιστών.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.