Το πρώτο gameplay του campaign του Halo Infinite

Published on 25 October 2021 at 16:23

Η αναμονή ηταν πολύ μεγάλη για τους fans του franchise, αλλά επιτέλους σήμερα έχουμε μπροστά μας το πρώτο gameplay του campaign του Halo Infinite. Μετά από μια πρώτη παρουσίαση που δεν κατάφερε να πείσει τον κόσμο η 343 Industries αποφάσισε να καθυστερήσει το Halo Infinite για να συνεχίσει να εργάζεται σε αυτό που υπόσχονται ότι θα είναι το πιο φιλόδοξο παιχνίδι του franchise μέχρι σήμερα.

Όλο αυτό το καλοκαίρι, το στούντιο μοιράζονταν πολλές πληροφορίες για το multiplayer του Halo Infinite, με το ανταγωνιστικό mode να είναι το τελευταίο πράγμα για το οποίο είχαμε αναλυτικές πληροφορίες πριν το παιχνίδι φτάσει στην αγορά στις 8 Δεκεμβρίου.

Λοιπόν, μετά τη διαρροή την περασμένη εβδομάδα στην οποία αναφέρθηκε ότι το gameplay απο το campaign του Halo Infinite θα έφτανε σύντομα σύμφωνα με πληροφορίες από τον Tom Henderson, το πρωί επιβεβαιώθηκε ότι σήμερα θα ήταν η μέρα που θα είχαμε την ευκαιρία για να δείτε gameplay από τη νέα περιπέτεια του Master Chief. 

Σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στις 16:00 σήμερα, η 343 Industries έδειξε για πρώτη φορά ένα gameplay του campaign του Halo Infinite, μετά από αρκετα cinematics που είχε δείξει το στούντιο προηγουμένως, και αυτό μας αφήνει μια φανταστική αίσθηση για την άφιξη αυτής της νέας δόσης .

Το Halo Infinite θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις 8 Δεκεμβρίου και θα είναι διαθέσιμο για Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Και για εσάς, τι πιστεύετε για αυτό το πρώτο gameplay του campaignHalo Infinite;


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.