Κάθε πλανήτης θα είναι μεγαλύτερος από όλο το Skyrim σύμφωνα με νέα διαρροή.

Published on 26 October 2021 at 20:38

Η κυκλοφορία του Starfield είναι σε σχετικά κοντινή απόσταση. Σε ένα μόλις χρόνο θα μπορούμε να απολαύσουμε το νέο έργο της Bethesda που θα είναι αποκλειστικό για το Xbox και θα είναι διαθέσιμο την ίδια μέρα της κυκλοφορίας του στο Xbox Game Pass. Προς το παρόν, έχουμε λάβει μόνο ένα τρέιλερ εντός του παιχνιδιού και ενδιαφέρουσες πληροφορίες που δημοσιεύονται από το ίδιο το προγραμματιστή. Τώρα, όμως, ενώ περιμένουμε το περισσότερο από gameplay, μια διαρροή αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες γ.

Η νέα διαρροή μέσω του Reddit αποκάλυψε νέες και πολύ ενδιαφέρουσες υποθέσεις για λεπτομέρειες του Starfield που σχετίζονται με τον γαλαξία που δημιούργησε η Bethesda και πώς οι παίκτες θα αλληλεπιδράσουν μαζί του. Πρώτα από όλα, επιβεβαιώνεται ότι μπορούμε να επιλέξουμε την αρχική τοποθεσία μας είτε σε πλανήτες είτε σε διαστημικούς σταθμούς. Ανάλογα με την τοποθεσία, οι παίκτες θα βιώσουν τη βαρύτητα με διαφορετικούς τρόπους. τόσο οπτικά όσο και με αλλαγές παιχνιδιού.

Επίσης ισχυρίζεται ότι υπάρχουν πολλοί πλανήτες για εξερεύνηση και ότι καθένας από αυτούς θα ήταν μεγαλύτερος από τον χάρτη του Skyrim. Επιπλέον, ορισμένοι από τους πλανήτες θα μπορούσαν να καταλήξουν να είναι το σπίτι μας, καθώς λέγεται ότι το σύστημα δημιουργίας σπιτιών του fallout 4 θα επιστρέψει επίσης, αν και πολύ πιο βελτιωμένο. Επίσης, μία από τις πρώτες αποστολές θα είναι με ένα NPC που ονομάζεται Branson Garvey, το οποίο πιθανώς θα ήταν ένα νεύμα στον Preston Garvey από το Fallout 4.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.