Σύντομα οι χρήστες του Xbox One θα μπορούν επίσης να απολαμβάνουν Tormented Souls

Published on 26 October 2021 at 11:33

Χωρίς αμφιβολία το Tormented Souls είναι ένα από εκείνα τα παιχνίδια που όλοι οι λάτρεις του είδους πρέπει να δοκιμάσουν τουλάχιστον μία φορά. Ωστόσο μέχρι σήμερα ο τίτλος είναι διαθέσιμος μόνο σε συστήματα νέας γενιάς επομένως υπάρχουν πολλοί χρήστες που δεν κατάφεραν να απολαύσουν αυτόν τον υπέροχο τίτλο. αλλά ευτυχώς για εμάς, αυτό θα αλλάξει πολύ σύντομα χάρη στην άφιξη της έκδοσης Xbox One του Tormented Souls.

Πρόσφατα, το Dual Effect μαζί με την Abstract Digital Work ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους να φέρουν το Tormented Souls και στο Xbox One, στο PlayStation 4 και στο Nintendo Switch, κάποια στιγμή μέσα στο 2022. Όπως έχουν ανακοινώσει ο τίτλος θα φτάσει στις προαναφερθείσες πλατφόρμες στις αρχές του επόμενου έτος οπότε δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ περισσότερο.

Εκτός από την ανακοίνωση της άφιξής του στο Xbox One, η ομάδα που ακολουθεί την ανάπτυξη του Tormented Souls, ανακοίνωσε και την άφιξη μιας δωρεάν ενημέρωσης για τον τίτλο. Αυτή η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη από τις 28 Οκτωβρίου και θα προσθέσει ένα νέο όπλο και ένα νέο κοστούμι για την πρωταγωνίστριά μας, την Caroline.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.