Το Halo Infinite θα επιτρέψει τη βελτίωση του εξοπλισμού του Master Chief

Published on 26 October 2021 at 16:24

Ήρθε επιτέλους η μέρα που η 343 Industries μας έδειξε το campaign του Halo Infinite με το οποίο θα πρέπει να φορέσουμε ξανά την πανοπλία του Spartan, αν θέλουμε να σώσουμε την ανθρωπότητα από μια επικείμενη εξαφάνιση.

Είναι αλήθεια ότι κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών σχολίαζαν ότι αυτή θα ήταν η πιο ολοκληρωμένη εμπειρία που έχει δει ποτέ στο franchise και επομένως στο gameplay που αποκαλύφθηκε πριν από λίγα λεπτά, μπορέσαμε να παρατηρήσουμε ότι η στολή του John-117 μπορεί να λάβει βελτιώσεις που θα μας επιτρέψουν να είμαστε πιο θανατηφόροι στο πεδίο της μάχης.

Σε αυτή τη νέα αποστολή στην οποία πρέπει να σταματήσουμε τους εξόριστους τα πράγματα δεν θα πάνε πάντα όπως θέλουμε, αφού αυτή η νέα φατρία προετοιμάζεται να νικήσει τον Master Chief με όλους τους δυνατούς τρόπους και είναι ότι καθώς προχωράμε στην περιπέτεια, θα έχουμε δυνατότητα βελτίωσης πολλών από τα πρόσθετα εργαλεία που διαθέτουμε όταν πρόκειται να επιτύχουμε πιο δυνατές επιθέσεις.

Προς το παρόν, οι εργασίες που θα πρέπει να εκτελέσουμε για να λάβουμε αυτά τα μπόνους είναι άγνωστες, αλλά όπως και να έχει, θα πρέπει να τελειώσουμε με όλους τους εχθρούς που διασταυρώνονται αν θέλουμε να επιλέξουμε να πάρουμε τις αντίστοιχες νέες λειτουργίες τους.

Οι Banished νίκησαν τις δυνάμεις του UNSC και πήραν τον έλεγχο του μυστηριώδους Zeta Halo απειλώντας την επιβίωση της ανθρωπότητας. Όταν κάθε ελπίδα έχει χαθεί και η μοίρα της ανθρωπότητας κρέμεται στην ισορροπία, ο Master Chief επιστρέφει για να αντιμετωπίσει τον πιο αδίστακτο εχθρό που έχει αντιμετωπίσει ποτέ.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.