Η Bethesda περιγράφει λεπτομερώς τα βιντεοπαιχνίδια που θα κυκλοφορήσει το 2022

Published on 27 October 2021 at 10:35

Το 2021 πλησιάζει στο τέλος του και πολλοί αρχίζουν να βάζουν στο στόχαστρό τους το 2022, μια χρονιά που θα είναι γεμάτη ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες σε σχέση με τον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών, ο οποίος έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από τις καθυστερήσεις των τελευταίων μηνών και έχει συσσωρεύσει πλήθος πολυαναμενόμενων τίτλων για την επόμενη χρονιά. Με αυτή την έννοια τώρα η Bethesda περιγράφει λεπτομερώς τα βιντεοπαιχνίδια που θα φέρει το 2022. Μια λίστα παιχνιδιών για όλα τα γούστα και πολύ διαφορετικά στυλ που θα προσπαθήσουν να μας δώσουν καλές ιστορίες και εμπειρίες τους επόμενους μήνες. Αυτό προετοιμάζει η βορειοαμερικανική εταιρεία που ανήκει στη Microsoft για το 2022.

Πρώτο από όλα έχουμε το ghostwire: Tokyo, ένας τίτλος που θα φτάσει ως προσωρινό αποκλειστικό για PlayStation 5 και PC, με μεταγενέστερη ημερομηνία  για κονσόλες Xbox, όπως συνέβη με το πρόσφατο Deathloop. Από την Tango Gameworks, δημιουργούς του The Evil Within έχουμε ένα τίτλο που θα μας οδηγήσει σε ένα Τόκιο που χτυπήθηκε από μια υπερφυσική δύναμη που κάνει τον πληθυσμό να εξαφανιστεί. Η λίστα παιχνιδιών της Bethesda για το 2022 διαθέτει επίσης το Redfall, ένα co-op βιντεοπαιχνίδι δράσης από τhν Arkane Austin (Prey,Dishonored) που θα φτάσει αποκλειστικά για συστήματα Xbox και το οποίο θα έρθει από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass.

Το αποκορύφωμα θα είναι το Starfield, το διαστημικό RPG της Bethesda, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του σαν μια νέα IP  είκοσι πέντε χρόνια μετά την τελευταία. Θα φτάσει τον Νοέμβριο επίσης αποκλειστικά για Xbox και θα κυκλοφορήσει επίσης στο Game Pass χωρίς επιπλέον κόστος. Φυσικά, η Bethesda δεν θέλει να ξεχάσουμε ότι το νέο περιεχόμενο που θα συνεχίζει να φτάνει στο The Elder Scrolls Online ( και στο Fallout 76, το οποίο θα μας βγάλει από τη Δυτική Βιρτζίνια με την επέκταση La Fosa. Όλα αυτά και πολλά άλλα είναι αυτα που ετοιμάζει η Bethesda για το 2022


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.