Διέρρευσαν νέες λεπτομέρειες του Project Belfry, του νέου αποκλειστικού για το Xbox

Published on 29 October 2021 at 09:18

Πριν από μερικές εβδομάδες, μια διαρροή από τον Rand to Thor 19  αποκάλυψε την ύπαρξη δύο νέων αποκλειστικών xbox, του Project Shaolin και του Project Belfry. Αυτά τα δύο νέα έργα προστέθηκαν στην ύπαρξη του Project Indus και του Project Cobalt, τα οποία εμφανίστηκαν επίσης πριν από αρκετές εβδομάδες.

Τώρα, προφανώς νέες λεπτομέρειες του Project Belfry έχουν διαρρεύσει απομακρύνοντας τις πρώτες φήμες που ισχυρίστηκαν ότι θα ήταν ένα παιχνίδι τρόμου που διαδραματίζεται στη γοτθική εποχή, όντας πραγματικά ένα οπτικά εκπληκτικό 2D παιχνίδι δράσης και περιπέτειας.

Οι πληροφορίες προέρχονται από τον  Jeff Grubb, ο οποίος σε πολλές άλλες περιπτώσεις έχει παράσχει πληροφορίες πριν κάτι επισημοποιηθεί οι οποίες τελικά κατέληξαν να είναι εντελώς και απολύτως ειλικρινείς. Σύμφωνα με τον insider ο τίτλος θα θυμίζει παιχνίδια Vanillaware ή ταινίες από το Studio Ghibli.

Επιπλέον, το παιχνίδι θα διαθέτει έναν μεγάλο διασυνδεδεμένο κόσμο, με ένα καμπαναριό ως βάση στο κέντρο του, το οποίο θα μπορούσε πιθανώς να βελτιωθεί με διάφορους τρόπους. Ομοίως, οι παίκτες θα είναι επίσης σε θέση να δημιουργήσουν οικισμούς σε όλο τον κόσμο, κάτι που θα βοηθήσει στη δημιουργία πόρων που θα χρησιμοποιηθούν σε ένα craft system.

Όταν ρωτήθηκε για τη μελέτη, ο Grubb είπε ότι δεν σκοπεύει να αποκαλύψει το όνομα, αλλά έδωσε ένα σημαντικό στοιχείο και αυτό είναι ότι ο τίτλος θα αναπτυχθεί από μια ομάδα γνωστή για τη μεγάλη 2D τέχνη . Ως εκ τούτου, όλα φαίνεται να δείχνουν ότι οι νέες λεπτομέρειες του Project Belfry δείχνουν ότι το στούντιο που ανατέθηκε σε αυτό θα είναι τα Moon Studios.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.