Η 343 Industries θα μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες του Halo Infinite campaign πριν από την κυκλοφορία του.

Published on 29 October 2021 at 10:45

Το Halo Infinite υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές αυτών των τελευταίων ημερών και έχοντας επιβεβαιώσει ότι σύντομα η 343 Indystries σχεδιάζει να σχολιάσει ξανά ορισμένες πτυχές αυτής της νέας αποστολής του Master Chief. Μπορούμε να παρατηρήσουμε τη δέσμευση που έχουν με το εμπορικό σήμα εάν αναλογιστούμε τον επιπλέον χρόνο που τους είχε δοθεί για την ανάπτυξή του.

Αφού είδαν την δουλεία που έχουν κάνει για να δώσουν ένα επικό τέλος στην τωρινή τριλογία του τίτλου, από το Redmond επιβεβαίωσαν ότι αυτό το περιεχόμενο δεν θα είναι το μόνο που αποκαλύπτεται και ότι πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας του θα μας δοθεί η δυνατότητα να ρίξουμε άλλη μια ματιά .

Αυτές οι πληροφορίες έχουν παρασχεθεί από το στούντιο μέσω μιας ανάρτησης που δημοσιεύθηκε στο Halo Waypoint στην οποία αναφέρει ότι καθώς πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας του, θα εμφανιστούν μερικά ενδιαφέροντα δεδομένα για να παρακινήσουν εκείνους τους χρήστες που είναι αναποφάσιστοι όταν πρόκειται για την απόκτηση του παιχνιδιού. Επί του παρόντος, θα μπορούσε να ειπωθεί ότι έχουμε μόνο δει λίγο από την επιφάνεια όλων όσων μπορεί να προσφέρει και ως εκ τούτου δεν θα αποκλείσουμε ότι αυτό το έργο θα γίνει μια από τις πιο ολοκληρωμένες εμπειρίες μέχρι σήμερα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.