Το Project Wingman ήρθε στο Xbox Game Pass για κονσόλες.

Published on 28 October 2021 at 19:30

Συνολικά επτά παιχνίδια έχουν προστεθεί στο Xbox Game Pass σήμερα, αλλά ένα από αυτά δεν είχε ανακοινωθεί προηγουμένως  - ο τίτλος combat flight action από την Humble Games, Project Wingman.

Στο Project Wingman, θα κάνετε αερομαχίες θα χτυπήσετε και θα πετάξετε μέσα από εμπόλεμες ζώνες που βασίζονται σε μια εναλλακτική ιστορία της Γης, πολεμώντας σε διάφορες αποστολές και τρόπους παιχνιδιού που κυμαίνονται από έντονες εναέριες μάχες έως μεγάλης κλίμακας χερσαίες επιθέσεις.

Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο στο Xbox Game Pass για υπολογιστή εδώ και λίγο καιρό, αλλά σήμερα σηματοδοτεί το ντεμπούτο της κονσόλας στην υπηρεσία. Αυτή τη στιγμή έχει βαθμολογία «Πολύ θετική» στο Steam, με πρόσφατες κριτικές «Συντριπτικά θετικές».

"Το Project Wingman είναι ένα παιχνίδι δράσης πτήσης μάχης με έμφαση στο γυαλισμένο και εκλεπτυσμένο gameplay, τις αληθινές εμπνεύσεις και μια συναρπαστική εμπειρία ενός παίκτη. Ιδανικό για όσους δεν αναζητούν μια εμπειρία προσομοιωτή, με την ευκολία του pick up and play, σε όλη τη διαδρομή για όσους θέλουν ένα γρήγορο παιχνίδι δράσης πτήσης."


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.