Οι οπαδοί του Ryse δείχνουν την υποστήριξή τους για συνέχεια για άλλη μια φορά

Published on 29 October 2021 at 22:27

Μπορεί τώρα να είναι οκτώ ετών, αλλά ο αποκλειστικός τίτλος της Crytek για την κονσόλα του Xbox το Ryse: Son of Rome επιστρέφει στις ειδήσεις για άλλη μια φορά, με τους οπαδούς να δείχνουν την υποστήριξή τους για το παιχνίδι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να ζητούν μια συνέχεια.

Ο λόγος για τον οποίο συζητείται είναι επειδή μερικοί θεατές νόμιζαν ότι εντόπισαν ένα tease για το Ryse στο πιο πρόσφατο τρέιλερ του Xbox "future of gaming", αλλά για να είμαι ειλικρινής πιστεύουμε ότι αυτό μάλλον είναι λίγο τι παρατραβηγμένο.

Ανεξάρτητα από το αν είναι tease ή όχι επανήλθε το θέμα του Ryse στο προσκήνιο. Έχει γίνει πολλή συζήτηση στην κοινότητα του Xbox, με πολλούς θαυμαστές να τονίζουν πόσο θα ήθελαν να δουν μια συνέχεια κάποια στιγμή:

Έχει ακουσθεί εδώ και πολύ καιρό ότι το Ryse θα μπορούσε τελικά να πάρει μια συνέχεια, και πριν από περίπου ένα χρόνο, τα έγγραφα που διέρρευσαν από την crytek ανέφεραν ότι ένα έργο που ονομάζεται "Ryse Next" ήταν πραγματικά στα σκαριά κάποια στιγμή.

Στη συνέχεια, τον Απρίλιο, ο podcaster του Xbox Era Shpeshal Ed ανέφερε επίσης ότι ένα νέο Ryse υποτίθεται ότι ήταν σε εξέλιξη και φαινόταν σαν να επρόκειτο να είναι ένα multiplatform παιχνίδι. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις εάν η παραπάνω εικόνα θα μπορούσε να είναι ένα tease!


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.