Η 343 Industries παρουσιάζει τους εχθρούς του Halo Infinite λεπτομερώς

Published on 29 October 2021 at 19:46

Απέχουμε ήδη λιγότερο από δύο μήνες από την κυκλοφορία του Halo Infinite, το οποίο θα μπορούσε να είναι ο πιο σημαντικό τίτλος για τη Microsoft και το τμήμα Xbox, έναν τίτλο που συνεχίζει τα γεγονότα του Halo 5 Guardians και που θα προσγειωθεί στο Xbox One, το Xbox Series X / S και το Pc στις 8 Δεκεμβρίου.

Την περασμένη Δευτέρα είδαμε τελικά μετά από περισσότερο από ένα χρόνο ένα νέο τρέιλερ απο το campaign του παιχνιδιού το οποίο έχει λάβει μια εξαιρετικά θετική υποδοχή για όλα όσα παρατηρήθηκαν, καθώς και να είναι σε θέση να εκτιμήσει μια αξιοσημείωτη γραφική βελτίωση σε σύγκριση με αυτό που παρουσιάστηκε στο demo του Ιουλίου 2020.

Η 343 Industries ανέφερε επίσης ότι πριν από την κυκλοφορία θα δούμε πολλά άλλα νέα και προόδους για το τι μπορούμε να περιμένουμε από τον τίτλο στο campaign κάτι που πραγματικά ανυπομονούμε να δούμε.

Και παρόλο που δεν είναι το ίδιο με ένα τρέιλερ παιχνιδιού, μια νέα ανάρτηση έχει δημοσιευθεί στο HaloWaypoint στην οποία δίνονται πολλές λεπτομερείς πληροφορίες τόσο για κάποια πράγματα που είδαμε για το Halo Infinite πριν από λίγες ημέρες όσο και για άλλα νέα και αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, αλλά αυτό στο οποίο εστιάζουμε εδώ είναι η πτυχή που μπορούμε να δούμε από τους διαφορετικούς εχθρούς όπως οι κτηνώδης berserkers, η elite, οι νέοι skimmers, καθιστώντας σαφές ότι τώρα έχουν ένα μεγάλο επίπεδο οπτικής λεπτομέρειας παντού.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις εικόνες των εχθρών που θα αντιμετωπίσουμε στο Halo Infinite, για να δείτε την πλήρη λίστα που σας συνιστούμε να μεταβείτε στο επίσημο post που δημοσιεύθηκε πριν από λίγες ώρες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.