Το Visage γίνεται "Enhanced Edition" για την νέα γενιά κόνσολών.

Published on 29 October 2021 at 20:19

Έχουν περάσει μόνο λίγες εβδομάδες από τότε που το παιχνίδι ψυχολογικού τρόμου Visage πρώτου προσώπου έφτασε στο Xbox Game Pass για πρώτη φορά και τώρα έχει ήδη λάβει μια δωρεάν "Enhanced Edition" για το Xbox Series X|S.

Η ενημέρωση προσφέρει υποστήριξη για ανάλυση έως και 4K στα 60FPS, μαζί με βελτιωμένους χρόνους φόρτωσης. Αναφέρεται ότι περιλαμβάνεται επίσης η υποστήριξη για haptic feedback των controller νέας γενιάς αλλά υποθέτουμε ότι αυτό ίσως περιορίζεται μόνο στο PS5.

Εάν δεν το έχετε παίξει ακόμα, το Visage σας προκαλεί να εξερευνήσετε ένα μυστηριώδες σπίτι που αλλάζει συνεχώς σε έναν αργό, ατμοσφαιρικό κόσμο που συνδυάζει τόσο εκπληκτικά όσο και τρομακτικά ρεαλιστικά περιβάλλοντα με αποτέλεσμα μια πραγματικά τρομακτική εμπειρία.

"Το πιο τρομακτικό παιχνίδι του 2020, το Visage, επιστρέφει με μια βελτιωμένη έκδοση για το Xbox Series X|S. Η Enhanced Edition είναι δωρεάν για όσους κατέχουν ήδη το παιχνίδι σε κονσόλες τελευταίας γενιάς και είναι διαθέσιμη τώρα και στο Xbox Game Pass."

Εάν θέλετε μπορείτε να διαβάστε την εμπειρίας μα για τον τίτλο εδώ.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.