Το Forza Horizon 5 είναι το πρώτο παιχνίδι κονσόλας με ανάλυση 4K στη λειτουργία ποιότητας και απόδοσης

Published on 31 October 2021 at 11:48

Η σειρά Forza είναι συνώνυμο της ποιότητας στο τεχνικό αλλά και στο περιεχόμενο της και το Forza Horizon 5 το αποδεικνύει ξανά. Σε λίγες μέρες θα είμαστε σε θέση να απολαύσουμε τη νέα και ανανεωμένη παράδοση του φανταστικού arcde Simulator Forza Horizon 5, το οποίο αυτή τη φορά θα μας μεταφέρει στο Μεξικό, όπου θα βρούμε όλα τα είδη εδάφους και καιρικών φαινομένων πολύ καλά υλοποιημένα

Γνωρίζαμε ήδη ότι τα γραφικά του θα ήταν πραγματικά εκπληκτικά, αλλά ποτέ δεν θα φανταζόμασταν ότι τόσο στη λειτουργία ποιότητας όσο και στη λειτουργία απόδοσης, η εγγενής ανάλυση θα ήταν σταθερή σε  4K. Από την άλλη, στη λειτουργία απόδοσης θα έχουμε επίσης 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Τα νέα ήρθαν σε εμάς μέσω Twitter, όπου και οι δύο λειτουργίες συγκρίθηκαν και έδειξαν ότι η εγγενής ανάλυση θα είναι 4K. Όπως μάθαμε λίγα λεπτά αργότερα από το Digital Foundry, οι κύριες διαφορές είναι η μείωση της βλάστησης, ορισμένα αντικείμενα μικρής σημασίας και η προσαρμογή της σκίασης σε ορισμένα σημεία. Όπως είδαμε στο Tweet, θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς να διαφοροποιήσουμε τη μία ή την άλλη λειτουργία, κερδίζοντας διπλάσια καρέ.

Αυτό το αξιοσημείωτο επίτευγμα οφείλεται στο μεγάλο έργο της  Playground Games  και στην ευελιξία που επέδειξε η μηχανή γραφικών που χρησιμοποίησαν την Forzatech.Η ιδια μηχανή λογικά θα χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη του νέου Fable.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.