Η 343 industries μιλάει για τη σχέση αγάπης-μίσους με τον Craig.

Published on 31 October 2021 at 18:21

Με την άφιξη των κοινωνικών δικτύων, κάθε πτυχή που τραβά την προσοχή των χρηστών μπορεί να γίνειviral σε λίγα δευτερόλεπτα, όπως συνέβη με τον Craig, έναν από τους Brutes που είδαμε στο πρώτο gameplay του Halo Infinite πριν από ένα χρόνο.

Γρήγορα, ο χαρακτήρας έγινε αντικείμενο συνεχούς γελοιοποίησης, η οποία εξυπηρέτησε πολλούς ανθρώπους να επιτεθούν στη νέα δόση με πρωταγωνιστή τον Master chief. Ωστόσο, αυτό χρησίμευσε έτσι ώστε η ανάπτυξη του τίτλου να βελτιωθεί πάρα πολύ ως εκ τούτου τώρα οι άνθρωποι της 343 Industries μιλούν για τη σχέση αγάπης-μίσους με τον Craig. Στην ενημέρωση που έκανε η ομάδα ανάπτυξης πριν από μερικές ημέρες μέσω του Halo Waypoint, ο Steve Dyck, ο υπεύθυνος χαρακτήρων και μάχης του Halo Infinite, παραδέχτηκε ότι η ομάδα έχει ένα αίσθημα αγάπης-μίσους με τον Craig.

Steve Dyck: Η ομάδα έχει ένα είδος σχέσης αγάπης-μίσους με τον Craig. Ενώ ήταν διασκεδαστικό να βλέπεις την κοινότητα να κλίνει προς τον Κρεγκ, δυστυχώς αντιπροσώπευε κάποιο περιεχόμενο και συστήματα που δεν ήταν έτοιμα για την prime time σε αυτό το demo. Το θετικό αποτέλεσμα του Craig ήταν ότι ήταν ένας από τους παράγοντες για να κερδίσουμε λίγο περισσότερο χρόνο για να τελειώσουμε τη δουλειά και να πάμε τους Brutes σε ένα επίπεδο όπου η ομάδα είναι ευχαριστημένη μαζί τους. Αυτό είναι ένα από τα πολλά θετικά παραδείγματα για το πώς η 343 λειτουργεί και ευθυγραμμίζεται με την κοινότητα halo γύρω από τις προσδοκίες. Οι παίκτες που θα ψάξουν αρκετά θα είναι σε θέση να βρουν κάποια απόδειξη του Craig στο Halo Infinite, το πνεύμα του είναι ακόμα ζωντανό!

Στο τελευταίο gameplay του campaign Halo Infinite, μπορούσαμε ήδη να δούμε τη βελτίωση που είχε συμβεί, όχι μόνο με τους Brutes, αλλά σε πολλές πτυχές του παιχνιδιού. Τώρα μένει μόνο να περιμένουμε μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου για να μπορέσουμε να ελέγξουμε ξανά τον Masterchief.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.