Νέα αεροσκάφη έρχονται στο Microsoft Flight Simulator

Published on 1 November 2021 at 17:38

Πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην κυκλοφορία της GOTY edition του Microsoft Flight Simulator του κλασικού προσομοιωτή πτήσης στον οποίο η Asobo έδωσε μια στρατοσφαιρική προβολή τοποθετώντας την στην κορυφή του κόσμου της προσομοίωσης, μια παραγωγή που οι Γάλλοι κατάφεραν ακόμη και να φέρουν σε κονσόλες για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise και με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Επίσημα, ο τίτλος ενημερώνεται συνεχώς όχι μόνο με την προσθήκη νέων αεροδρομίων μέσω των World Updates αλλά οι προγραμματιστές είναι υπεύθυνοι για τη διόρθωση μικρών σφαλμάτων που προκύπτουν εδώ και εκεί και τα οποία σε μεγαλύτερο βαθμό, παρατηρούνται σε πρώτη φάση από την ίδια την κοινότητα.
Εκτός από την απίστευτη ομάδα ανάπτυξης το Microsoft Flight Simulator έχει τη γιγαντιαία υποστήριξη της κοινότητας και των στούντιο τρίτων που είναι υπεύθυνα για τη δημιουργία περιεχομένου με τη μορφή σεναρίων ή νέων αεροσκαφών. Την περασμένη Παρασκευή κατά τη διάρκεια του κλασικού development update, παρουσιάστηκαν αρκετά αεροσκάφη που έχουν ενσωματωθεί στον προσομοιωτή, αν και πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι δεν είναι δωρεάν.

Μεταξύ των πιο προβεβλημένων είναι το μαχητικό F-16 Fighting Falcon, το Cessna 337C Super Skymaster και μερικά μοντέλα που είχαν ήδη ανακοινωθεί προηγουμένως όπως Airbus A310-300. Τα σχέδια φαίνονται εξαιρετικά, αν και θα πρέπει να δούμε σε τι τιμή θα τα συνοδεύσει.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.