Το Tekken 7 Legendary Edition δεν θα περιλαμβάνει όλα τα Dlc.

Published on 2 November 2021 at 18:11

Το Tekken 7 από το 2017 μας υπενθυμίζει γιατί ο τίτλος της Namco είναι ένα από τα αγαπημένα των οπαδών των fighting games. Η βασική έκδοση είχε ήδη μια πολύ σταθερή βάση μαχητών στην οποία προστέθηκαν νέοι συμμετέχοντες με τα DLC. Η έβδομη αριθμημένη δόση του έπους Tekken είναι μια από τις καλύτερες πωλήσεις του franchise, με το επιβλητικό νούμερο των 7 εκατομμύριων αντίτυπων κάτω από τη ζώνη του.

Η δημοτικότητα του τίτλου του κέρδισε μια νέα έκδοση από την Bandai Namco που ονομάζεται Tekken 7: Legendary Edition που θα περιλαμβάνει όλους τους χαρακτήρες που βγήκαν μετά το βασικό παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν θα περιλαμβάνει όλο το πρόσθετο περιεχόμενο.
Ο ευρωπαϊκός λογαριασμός twitter της Bandai Namco ήταν υπεύθυνος για την ανακοίνωση ότι η έκδοση θα περιλαμβάνει μόνο μερικούς από τους παλαιστές των DLCs. Για να γίνει κατανοητό, ο συνολικός αριθμός μαχητών στα DLCs μέχρι σήμερα ήταν 15 από τους οποίους μόνο 8 θα είναι σε αυτή τη νέα έκδοση: Kunimitsu, Armor King, Anna Williams, Safina, Ganryu, Craig Marduk, Julia Chang και Lesi Wulong σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το εξώφυλλο.

Για να καταλάβουμε ποιοι χαρακτήρες έμειναν έξω, μιλήσαμε για τον Negan από το The Walking Dead, τη Violet από το ίδιο το Tekken και τον Noctis από το Final Fantasy 15.

Το παιχνίδι φτάνει στο Xbox One και το PS4 στις 12 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.