Το Forza Horizon 5 λαμβάνει το πρώτο του patch πριν από την κυκλοφορία του

Published on 31 October 2021 at 19:57

Όλοι ήδη ανυπομονούμε για να μπορέσουμε να απολάυσουμε το Forza Horizon 5, το οποίο θα δει συγκεκριμένα το φως στις 5 Νοεμβρίου. Το preload του παιχνιδιού ενεργοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα με μέγεθος 103 gigabyte στο Xbox Series, 116 gigabyte στο Xbox One και 103 gigabyte στην έκδοση για υπολογιστή. Ένα διόλου ευκαταφρόνητο μέγεθος που σήμερα ανεβαίνει ξανά.

Το παιχνίδι έχει αρχίσει να ενημερώνεται σε ορισμένες περιοχές, επομένως ενδέχεται να μην βλέπετε ακόμα την ενημέρωση όσο διαβάζετε αυτό, καθώς δεν φτάνει εξίσου σε όλους τους χρήστες. Συνολικά, προστίθενται 20,85 gigabyte περιεχομένου για το οποίο δεν έχουμε ιδέα τι μπορεί να είναι. Ισως απο υφές ή πρόσθετο υλικό αλλά φυσικά είναι ένα διόλου ευκαταφρόνητο patch. Δεν γνωρίζουμε το ακριβές τελικό μεγεθος μιας και τα patches δεν προσθέτουν πάντα αλλα μερικές φορές απλώς τροποποιούν αρχεία.

Ορισμένοι χρήστες φοβούνται ότι αυτή δεν είναι καν η ενημερωμένη έκδοση κώδικα μετά την κυκλοφορία, επειδή δεν υπάρχουν δεδομένα που να επιβεβαιώνουν ότι είναι. Με αυτόν τον τρόπο, αν έχετε λίγο χώρο στο δίσκο, ελευθερώστε γιατί είναι πιθανό να μεγαλώσει περισσότερο.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.