Ένα Early Access bundle για το Halo Infinite εμφανίζεται στο xbox Store

Published on 1 November 2021 at 22:28

Η κυκλοφορία του Halo Infinite πλησιάζει και κάθε ημέρα μαθαινουμε περισσότερες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον νέο τίτλο από την 343 Industries. Αν και πριν από λίγες ώρες ο γνωστός χρήστης Aggiornamenti Lumia, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ενημέρωση για τα παιχνίδια που προστίθενται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση στο Microsoft Store ή στο Xbox Store, μεταξύ άλλων, μοιράστηκε πλέον μέσω του λογαριασμού του στο Twiiter μια εικόνα απο το  Early Access bundle για το Halo Infinite  που έχει εμφανιστεί στο Xbox Store.

Το πακέτο Early Access Halo Infinite είναι εντελώς κενό, εκτός από το κείμενο "Digital Early Access Pack", αλλά αυτές οι μικρές πληροφορίες είναι αρκετά έγκυρες για να μας πουν ότι ορισμένοι παίκτες θα μπορούν να αρχίσουν να παίζουν το Halo Infinite πριν από την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, που έχει οριστεί για 8 Δεκεμβρίου. Αν και το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο ίδιος χρήστης αποκάλυψε ότι η Microsoft βρισκόταν στη διαδικασία προσθήκης DLC για το Halo Infinite στο Xbox Store. Στις 29 Οκτωβρίου σημείωσαν, «Το Halo Infinite απέκτησε τρία νέα DLC τις τελευταίες ώρες». Στη συνέχεια, την επόμενη μέρα απάντησαν απλώς «τέσσερα».
Όλα δείχνουν ότι σε αυτό το bundle θα έχουμε το campaign και τη δωρεάν λειτουργία για πολλούς παίκτες. Επιπλέον, μπορεί επίσης να συμπεριληφθεί και κάποιο DLC. Θυμίζουμε ότι μόλις πριν από λίγες μέρες, η 343 Industries αποκάλυψε το gameplay απο το campaign του Halo Infinite που μοιάζει  απίστευτο. Υπενθυμίζουμε ότι το Halo Infinite θα είναι διαθέσιμο σε κυκλοφορία Xbox One, Xbox Series X|S, PC και Xbox Game Pass.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.