Η Microsoft και η Epic Games συνεργάζονται σε επαναστατικό project.

Published on 3 November 2021 at 17:54

Η Unreal Engine της Epic Games είναι σήμερα μια από της πιο συνηθισμένη για τη δημιουργία τίτλων όλων των ειδών. Υπάρχουν πολλές εταιρείες που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την μηχανή αντί να δημιουργήσουν τη δική τους, χάρη κυρίως στον μεγάλο αριθμό εργαλείων που δίνει στους προγραμματιστές.

Από τώρα και στο εξής θα είναι ακόμα πιο εύκολο για τους προγραμματιστές, και αυτό είναι ότι η Microsoft και η Epic Games έχουν καταλήξει σε συμφωνία, έτσι ώστε η Unreal Engine να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο cloud, επιτρέποντας έτσι στους προγραμματιστές να εργάζονται πιο άνετα και να χρειάζονται μόνο μια καλή σύνδεση στο διαδίκτυο.

Αυτή η τεχνολογία θα επιτρέψει να προσφέρει διαδραστικό περιεχόμενο με πολύ χαμηλό latency  και υψηλή ποιότητα, με τέτοιο τρόπο ώστε όσοι δοκιμάζουν την επίδειξη με την Unreal Engine να είναι σε θέση να λάβουν μια πολύ καλή απάντηση και θα επιτρέψουν στους προγραμματιστές να έχουν από πρώτο χέρι ένα άμεσο Feedback με το οποίο θα τροποποιούν τα πιθανά προβλήματα ή τις αποτυχίες που προκύπτουν.

Αυτή η συμφωνία δεν είναι η μόνη που έχουμε δει αυτές τις μέρες και είναι ότι, όπως σας είπαμε ήδη, η Microsoft και η Sega έχουν καταλήξει σε συμφωνία για την ανάπτυξη ενός παιχνιδιού επόμενης γενιάς χρησιμοποιώντας τα εργαλεία του Azure.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.