Η εφαρμογή Xbox Dev Mode είναι δωρεάν στο Microsoft Store

Published on 7 November 2021 at 23:37

Εαν το θυμάστε από το Xbox One το Xbox διαθέτει λειτουργία προγραμματιστή, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να χρησιμοποιήσει την κονσόλα ως κιτ ανάπτυξης. Αν και φυσικά, με υποχωρήσεις επειδή το πραγματικό κιτ ανάπτυξης της κονσόλας είναι πολύ πιο ισχυρό και έχει επιλογές που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη λειτουργία dev του μηχανήματος.

Το γεγονός είναι ότι μέχρι πριν από λίγο καιρό, η λειτουργία προγραμματιστή ήταν διαθέσιμη μόνο για το One και τις υπόλοιπες παραλλαγές. Αλλά πρόσφατα μπορέσαμε να δούμε ότι επεκτάθηκε και στα μοντέλα series X|S. Δεν γνωρίζω από πότε έχει ενημερωθεί επίσημα, ενδεχομένως στις αρχές του έτους.

Χάρη σε αυτό ορισμένοι δημιουργοί παιχνιδιών που τηρούν το Content Creators πρόγραμμα μπορούν να δοκιμάσουν τα παιχνίδια τους σε ένα Xbox Series και να δουν σε ποιο βαθμό επηρεάζετε με την πρόσθετη ισχύ. Στην πραγματικότητα είναι πιθανό ότι μπορούν να κάνουν παιχνίδια για αυτή την πλατφόρμα και όχι για το One καθαρά για λόγους δύναμης.

Η εφαρμογή έχει λάβει μια πρόσφατη ενημέρωση, αλλά οι νέες δυνατότητες που περιλαμβάνει δεν έχουν γίνει γνωστές. Αυτό που είναι γνωστό ότι το όριο φόρτωσης των εφαρμογών είναι 2 gigabyte, οπότε δεν φαίνεται ότι το Xbox Series σαν πλατφόρμα παγκόσμιας ανάπτυξης αυτή τη στιγμή.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από την κονσόλα ή από το κατάστημα χωρίς κανένα κόστος. Αν και είναι αλήθεια ότι για να το χρησιμοποιήσετε θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό προγραμματιστή με αρχικό κόστος. Θα πρέπει επίσης να έχετε κατά νου ότι έχοντας ενεργή τη λειτουργία dev δεν θα μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις για την κονσόλα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.