Το Forza Horizon 5 φαίνεται θεαματικό σε όλες τις εκδόσεις του

Published on 4 November 2021 at 13:03

Απέχουμε μόνο μία ημέρα από το Forza Horizon 5 και είμαστε διαθέσιμοι σε όσους έχουν την τύχη να έχουν αναλάβει την ειδική έκδοση του παιχνιδιού (οι υπόλοιποι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 9 του μηνός). Όπως θα σας αναφέρουμε και σε ένα μελλοντικό κοντινό άρθρο (ανάλυση/εντυπώσεις)  βρισκόμαστε μπροστά σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια αυτοκινήτων μέχρι σήμερα.

Όπως σίγουρα θα γνωρίζετε ήδη, το παιχνίδι θα φτάσει τόσο στο Xbox Series όσο και σε Pc καθώς και στο Xbox One, το οποίο λαμβάνοντας υπόψη το κομμάτι των γραφικών είναι αρκετά αξιέπαινο. Ο ElAnalistaDeBits ήθελε να κάνει ως συνήθως μια σύγκριση βίντεο όλων των εκδόσεων και το αποτέλεσμα είναι απλά θεαματικό.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, στην κονσόλα Xbox One το παιχνίδι διατηρεί τον τύπο αρκετά σωστά, με ταχύτητα 1080p και 30 fps (στο Xbox One X το κάνει στα 2160p και 30fps). Σε αντίθεση με αυτές, οι εκδόσεις του Xbox Series που διαθέτουν δύο διαθέσιμες λειτουργίες, μία quality και μία με perfomance. Το Xbox Series S τρέχει στο εντυπωσιακό στα 1440p και 30fps ή αν το προτιμούμε μπορούμε να παίξουμε στα 60fps με ανάλυση 1080p. Όπως είναι προφανές το μέγιστο του τίτλου λαμβάνεται από το Xbox Series X, και είναι ότι όπως σας λέμε είναι το πρώτο παιχνίδι που τρέχει σε 4K και στις δύο λειτουργίες, με τη μεγάλη διαφορά του framerate (και με απώλεια μερικών μη βασικών λεπτομέρειών από τα γραφικά).

Ένα άλλο πράγμα που αναφέρει επίσης η ανάλυση είναι οι χρόνοι φόρτωσης, οι οποίοι είναι 4 φορές ταχύτεροι στις κονσόλες επόμενης γενιάς. Αν θέλετε να δείτε την πλήρη ανάλυση σας αφήνουμε το βίντεο του Forza Horizon 5 ακριβώς παρακάτω:


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.