Το νέο παιχνίδι της Obsidian ίσως να διαδραματίζεται στη μεσαιωνική Ευρώπη.

Published on 5 November 2021 at 20:08

Ο Jeff Grubb έχει δώσει μερικά στοιχεία για το νέο παιχνίδι από την Obsidian Entertainment με το "παρατσούκλι" του "Project Mizuri". Η Obsidian στοχεύει να είναι ένα από τα πιο παραγωγικά στούντιο των Xbox Game Studios λαμβάνοντας υπόψη ότι έχει θέσει σε εφαρμογή τα φιλόδοξα μελλοντικά σχέδιά της. Το στούντιο θέλει να κυκλοφορεί ένα παιχνίδι το χρόνο ξεκινώντας από το 2022. Κάποια σχέδια θα μπορεί να είναι σε θέση να πραγματοποιήσει, δεδομένης της τεράστιας επέκτασης που έχει βιώσει το στούντιο. Επιπλέον είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ομάδες που έχει η Microsoft αυτή τη στιγμή, οπότε δεν θα ήταν έκπληξη όχι μόνο ότι το πέτυχε, αλλά και να αποκομίσει πολλές επιτυχίες με τις νέες προτάσεις της.

Ένα από αυτά είναι το "Project Missouri" του οποίου ο δημοσιογράφος Jeff Grubb αποκάλυψε κάποιες πιθανές λεπτομέρειες, όπως επανέλαβε στο Reddit.

  • Director θα είναι Josh Sawyer, διευθυντής σχεδιασμού του The Outer Worlds και director του
  • Pillars of Eternity, Pillars of Eternity II: Deadfire και Fallout: New Vegas.
  • Θα είναι RPG μυστήριου και φόνου . Η αποστολή μας θα είναι να ερευνήσουμε ένα φόνο μιλώντας με ανθρώπους και ερευνώντας την υπόθεση. Οι αποφάσεις μας θα έχουν συνέπειες στην ιστορία, καθώς μπορούμε να κατηγορούμε τους ανθρώπους και να κάνουμε λάθη.
  • Πειραματικούς μηχανισμούς, επικεντρωμένη στις αλληλεπιδράσεις, χωρίς μάχη.
  • Βρίσκεται στη μεσαιωνική Ευρώπη του 16ου αιώνα.
  • Αναπτύχθηκε από μια μικρή ομάδα της  obsidian
  • Η κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί για το 2022.

Εάν επιβεβαιωθεί η Obsidian Entertainment θα είναι το νέο στούντιο που θα δώσει μια ευκαιρία στη Μεσαιωνική Ευρώπη κάτι που έχουμε ήδη δει με το A Plague Tale: Innocence (Asobo Studio), το GreedFall (Spiders) ή το SteelRising, που διαδραματίζεται στη Γαλλία την περίοδο της Γαλλικής Επανάστασης και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2022. Αλλά κρίνοντας από την υπόθεση, ίσως η Obsidian θα ξεκινήσει για να προσφέρει ένα RPG με  πιο αγνό στυλ με το παιχνίδι να διαδραματίζεται στη μέση της Γαλλικής Επανάστασης στο οποίο οι αποφάσεις μας ήταν το κέντρο της ιστορίας.

Από την άλλη, το μυστηριώδες θέμα του παιχνιδιού θα μπορούσε να προσφέρει κάτι παρόμοιο με τα παιχνίδια της Telltale Games ή του Murdered: Soul Suspect  λαμβάνοντας ως αφετηρία τους πολιτικούς και θρησκευτικούς πολέμους της Ευρώπης του 16ου αιώνα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.