Το Forza Horizon 5 δεσμεύεται για την προσβασιμότητα:

Published on 7 November 2021 at 08:15

Εδώ και αρκετό καιρό, το Xbox έχει έναν στόχο στο μυαλό του: ότι όλοι να μπορούν να απολαύσουν τα βιντεοπαιχνίδια τους. Με αυτή την έννοια, το Xbox Game Pass ή το xCloud αποτελούν θεμελιώδες μέρος του προγράμματος, αλλά και η προσβασιμότητα, καθώς συσκευές όπως το Adaptive Controller έχουν ήδη εμφανιστεί . Ακολουθώντας αυτή τη γραμμή, μάθαμε τώρα ότι το Forza Horizon 5 δεσμεύεται για την προσβασιμότητα. Όπως εξήγησε το Xbox στο επίσημο ιστολόγιό του το βιντεοπαιχνίδι αγώνων παιχνιδιών απο την Playgroun Games θα έχει διερμηνέα νοηματικής γλώσσας μεταξύ πολλών άλλων λειτουργιών για να διευκολύνει την πρόσβαση όλων σε αυτήν την εμπειρία παιχνιδιού.

Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα περιλαμβάνει το Forza Horizon 5 για να βοηθήσει τους περισσότερους από 400 εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο που έχουν αναπηρία.

  • Λειτουργία για να τροποποιήσετε την ταχύτητα του παιχνιδιού, η οποία θα σας επιτρέψει να παίξετε με χαμηλότερη ταχύτητα ενώ είστε εκτός σύνδεσης.
  • Λειτουργία υψηλής αντίθεσης για να διακρίνετε πιο εύκολα τα μενού.
  • Λειτουργία αχρωματοψίας.
  • Υπότιτλοι που θα σας επιτρέψουν να τροποποιήσετε το μέγεθός τους, την αδιαφάνεια του φόντου και να επισημάνετε τις λέξεις-κλειδιά.
  • Προσαρμογή του μεγέθους γραμματοσειράς των μενού και του παιχνιδιού.
  • Αφηγητής που διαβάζει κείμενα, κουμπιά και άλλα στοιχεία μενού.
  • Επιλογές από κείμενο σε ομιλία και ομιλία σε κείμενο για παίκτες που θέλουν να συμμετάσχουν σε φωνητικές συνομιλίες.
  • Δυνατότητα διαμόρφωσης του χρόνου που θέλουμε οι ειδοποιήσεις να διαρκέσουν στην οθόνη.

Εκτός από όλα αυτά, οι υπεύθυνοι για το Forza Horizon 5 επιβεβαίωσαν ότι εργάζονται πάνω σε αυτό που αναφέραμε προηγουμένως: μια υποστήριξη για έναν διερμηνέα αμερικανικής και βρετανικής νοηματικής γλώσσας να εμφανίζεται στην οθόνη κατά τη διάρκεια των cinematics του παιχνιδιού. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε αυτή η λειτουργία θα έρθει στο παιχνίδι ή αν θα υπάρχει υποστήριξη για άλλες γλώσσες, αλλά εκτιμάται ότι το Xbox εργάζεται σε μια λειτουργία τόσο νέα όσο αυτή. Να θυμάστε ότι το Forza Horizon 5 θα φτάσει στις 9 Νοεμβρίου στο Xbox Series X|S, xbox One, PC και Xbox Game Pass.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.