Η Bethesda ανακοίνωσε τις τιμές αναβάθμισης για το Skyrim Anniversary Edition.

Published on 5 November 2021 at 21:53

Ολίγον τι τσουχτερή η αναβάθμιση.

Με την κυκλοφορία του Skyrim Anniversary Edition να απέχει  λίγες ημέρες η Bethesda μας έδωσε τελικά κάποιες τιμές και να προσθέσουμε πως η συγκεκριμένη έκδοση δεν περιλαμβάνεται δωρεάν στο Xbox Game Pass. 

 Η Skyrim Anniversary Edition είναι βασικά η Special Edition (προς το παρόν διαθέσιμη στο Xbox One) με όλο το περιεχόμενο του Creation Club που έχει κυκλοφορήσει προηγουμένως.

"Η Skyrim Anniversary Edition συνδυάζει την Special Edition με κάθε κομμάτι περιεχομένου του Creation Club που κυκλοφόρησε κατά την κυκλοφορία της επετείου, συμπεριλαμβανομένων πρόσθετων αποστολών, armors και game modes."

Εάν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση στην Anniversary Edition θα κοστίσει μια προτεινόμενη τιμή των 19.99€ ή αν θέλετε να αγοράσετε το παιχνίδι για πρώτη φορά, η Anniversary Edition θα κοστίσει 49.99€. Οι τιμές για τα retails δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Αν και η Anniversary Edition δεν είναι δωρεάν με το Game Pass, η Bethesda εξακολουθεί να προσφέρει δωρεάν αναβάθμιση της σειράς xbox X και xbox Series S στην Special Edition στις 11 Νοεμβρίου, οπότε δεν χρειάζεστε να αγοράσετε την Anniversary Edition για αυτό. Όλο το progress που έχετε στην Special Edition θα μπορεί να μεταφερθεί στην Anniversary Edition, όμως, αυτό δεν ισχύει από PS4 σε PS5 έκδοση


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.