Η 343 έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρώτο Battle pass για το Halo Infinite.

Published on 6 November 2021 at 08:09

Το Halo Infinite έρχεται και η 343 Industries μοιράζεται νέες λεπτομέρειες σχετικά με το τι μπορούν να περιμένουν οι παίκτες από το πρώτο premium Battle Pass του Halo Infinite. Σε συνομιλία με το IGN η 343 Industries επιβεβαίωσε ότι αυτή η πρώτη σεζόν έχει θέμα μετά το Halo: Reach, με τον κατάλληλο τίτλο "Heroes of Reach". Θα υπάρχει μια ποικιλία από Range armor καθώς και Death Effects.

Συγκεκριμένα, η 343 Industries λέει ότι παίκτες έρθουν τόσο κοντά στο να μοιάζουν με μέλη της Noble Team του Halo: Reach. Η 343 Industries είπε επίσης στο IGN ότι για τους Spartan εκτός από τα  cosmetic "Fractures" που αναφέρονται, τα πράγματα θα επικεντρωθούν στην παράδοση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έρθουν χορευτικά emotes, τουλάχιστον προς το παρόν.

Ορισμένες πρόσθετες πληροφορίες:

  • Battle pass does not expire
  • Season 1: Heroes of Reach, (derived from Reach)
  • Death effects and new FX armor are back
  • Separate free regular events

Το Multiplayer of Infinite Halo είναι εντελώς δωρεάν σε όλες τις πλατφόρμες, με υποστήριξη 120 FPS στο Xbox Series X|S. Το Multiplayer θα αυξάνεται από εποχή σε εποχή, με μια λίστα χαρτών Halo Infinite που είναι βέβαιο ότι θα αυξηθούν με την πάροδο του χρόνου. Το Halo Infinite έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου 2021.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.