Νέο τρέιλερ του Halo Infinite μας παρουσιάζει το Graplehook.

Published on 6 November 2021 at 17:28

Το Halo Infinite είναι το παιχνίδι που θέλουμε να δοκιμάσουμε περισσότερο  φέτος και ένα νέο τρέιλερ έχει δημοσιευθεί στο οποίο μας λέει την προέλευση ενός από τα πιο καινοτόμα gadgets αυτής της νέας δόσης, του Graplehook).

Με την ευκαιρία αυτή μας δίνεται η ιστορία μίας επιστήμονα του UNSC η οποία εργάζεται για τη δημιουργία μιας νέας συσκευής που θα είναι χρήσιμη για τον Master Chief για να φέρει τα άνω κάτω στην μάχη που πρόκειται να ξεκινήσει. Μετά από αρκετές αποτυχίες στη διαδικασία δοκιμών του και μπορούμε να δούμε το κίνητρο που την οδηγεί να προχωρήσει, είναι η αγάπη που αισθάνεται προς την κόρη της που απέχει χιλιάδες χιλιόμετρα από τις εγκαταστάσεις στις οποίες έργαζεται.

Αναλογιζόμενος την επιτυχία που έχουν αυτές οι εξελίξεις στις οποίες θα εμφανιστούν από πρώτο χέρι με τα στοιχεία που θα φέρει ο John-117 στον αγώνα του κατά των exiles δεν θα ήταν πολύ παράλογο να σκεφτούμε ότι τις επόμενες εβδομάδες θα αποκαλυφθούν νέες ταινίες μικρού μήκους με τις οποίες θα ενημερωθούμε για άλλες ιδιότητες που καθιστούν τον πρωταγωνιστή μας, τον τέλειο στρατιώτη.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.