Το Forza Horizon 5 φτάνει σχεδόν 1 εκατομμύριο παίκτες λίγο πριν από την κυκλοφορία του

Published on 7 November 2021 at 16:04

Η Early Access για το Forza Horizon 5  είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους τους παίκτες που αγόρασαν την Premium Edition και στο Xbox Game Pass σε αυτούς που έχουν αγοράσει το Premium Add-on Pack.Αν και ο νέος τίτλος αγώνων από την Playground Games έγινε μια επιτυχία πολύ πριν κυκλοφορήσει στην αγορά, καθώς όπως έχουν συλλέξει αρκετά μέσα ενημέρωσης το Forza Horizon 5 έφτασε σχεδόν 1 εκατομμύριο παίκτες.

Συγκεκριμένα, το Forza Horizon 5 έχει βρεθεί πριν από αρκετές ώρες με ένα επιβλητικό 801.208 xbox και PC παίκτες που έχουν ξοδέψει χρήματα για να παίξουν στο παρελθόν και να απολαύσουν τους δρόμους του Μεξικού. Χωρίς αμφιβολία, αυτοί οι αριθμοί αποδεικνύουν ότι το Game Pass δεν είναι πρόβλημα για τη βιομηχανία. Επιπλέον, πριν από λίγες ημέρες επιβεβαιώθηκε αυτό που όλοι περιμέναμε, ότι το Forza Horizon 5 έχει γίνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2021 .
Μόνο με πρώιμη πρόσβαση, το Forza Horizon 5 έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει μεταξύ 36 και 79 εκατομμυρίων δολαρίων πριν από την κυκλοφορία του στις 9 Νοεμβρίου 2021. Υποπτευόμαστε ότι κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, ο αριθμός των παικτών του Forza Horizon 5 θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο, ξεπερνώντας το φράγμα του ενός εκατομμυρίου παικτών. Επιπλέον, την ημέρα της κυκλοφορίας του θα επιτύχει σίγουρα πολύ περισσότερα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.