Συγκριτικό βίντεο με το Μεξικό του Forza Horizon 5 με την πραγματικότητα!

Published on 7 November 2021 at 21:46

Απέχουμε μόλις δύο ημέρες από την έναρξη του Forza Horizon 5, ενός από τους σαφέστερους υποψηφίους για το GOTY 2021. Το παιχνίδι μπορεί ήδη να το απολαύσουν από όλους εκείνους που έχουν την premium edition και η επιτυχία είναι αισθητή έτσι ώστε να υπάρχουν ήδη περισσότεροι από 800.000 παίκτες που τρέχουν με τα αυτοκίνητά τους στο Μεξικού.

Το Μεξικό είναι ο μέγιστος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού και είναι ίσως το καλύτερο σενάριο του Forza Horizon μέχρι σήμερα. Ο ElAnalistaDeBits έχει κάνει ένα συγκριτικό βίντεο μεταξύ του πραγματικού Μεξικού και αυτού που εμφανίζεται στο Forza Horizon 5 και το αποτέλεσμα είναι απλά απίστευτο.

Η δουλειά που έγινε από την Playground Games για την υποτύπωση του παιχνιδιού στο Μεξικό απαίτησε εκατοντάδες ώρες εργασίας και φωτογραφικής εργασίας, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο. Υπάρχουν τομείς όπως η Arch of Cabo San Lucas η το Uxmal που έχουν φωτορεαλιστικό φινίρισμα κάτι δεν είχαμε καταφέρει να δούμε μέχρι στιγμής στο Xbox Series X.  Απολαύστε το συγκριτικό βίντεο για το Forza Horizon 5:


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.