Το Elden Ring στο Xbox θα είναι κατά προσέγγιση 50GB

Published on 9 November 2021 at 13:51

Τον Φεβρουάριο του 2022 έχουμε ιδιαίτερο ραντεβού από τότε που θα κυκλοφορήσει το Elden Ring ο πρόσφατος τίτλος που αναπτύχθηκε από την From Software. Όλη η βιομηχανία περιμένει να δει το αποτέλεσμα της νέας δουλειάς του Miyazaki αφού ο σκηνοθέτης όπως όλοι ξέρουμε κανει εξαιρετική δουλειά. Λίγους μήνες πριν από την επίσημη κυκλοφορία μαθαίνουμε ότι το μέγεθος του Elden Ring στο Xbox θα είναι κατά προσέγγιση  50 GB.

Αυτές οι πληροφορίες έχουν έρθει στο φως χάρη σε μια ενημέρωση στο Xbox Store, όπου έχουμε δει τελικά ότι θα πρέπει να έχουμε περίπου 50 GB ελεύθερου χώρου στην κονσόλα μας για να εγκαταστήσουμε το Elden Ring. Οι προηγούμενοι τίτλοι από την From Software έχουν μικρότερο μέγεθος από αυτό αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι θα είναι ένας πολύ μεγάλος ελεύθερος κόσμος όπως τουλάχιστον είδαμε στο τελευταίο gameplay. 

Μία ματιά στους χαρακτήρες του Elden Ring

Το Elden Ring δημιουργήθηκε από την From Software, αλλά ο George R.R. Martin, δημιουργός των βιβλίων game of thrones, συμμετέχει επίσης στην ανάπτυξη της μυθολογίας και του σύμπαντος, οπότε αναμένουμε να δούμε πολλή ποιότητα σε αυτή την πτυχή. Το Elden Ring θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου 2022 για xbox One, Xbox Series X|S, PS4, PS5 και PC.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.