Το Back 4 Blood θα λάβει υποστήριξη για offline single player campaign μέσω δωρεάν ενημέρωσης

Published on 11 November 2021 at 03:08

Το Back 4 Blood είναι ένα συναρπαστικό First person shooter από τους δημιουργούς του καταξιωμένου franchise Left 4 Dead. Ο τίτλος έχει ενθουσιάσει πολλούς παίκτες από την κυκλοφορία του στα καταστήματα και το Xbox Game Pass. Ωστόσο, μία από τις επικρίσεις που έχει εξαπλωθεί περισσότερο έχει συσχετιστεί με την αδυναμία να προχωρήσεις μόνος στο campaign, περιορίζοντας την μόνο σε multiplayer games είτε σε local ή σε online mode.

Φαίνεται ότι η Turtle Rock Studios ακούσανε τα παράπονα των οπαδών, καθώς όπως ανακοινώσανε στο Twitter, το Back 4 Blood θα λάβει υποστήριξη για offline single player campaign μέσω δωρεάν ενημέρωσης.

Back 4 Blood : Μία ωδή στο Left 4 Dead.

Σύμφωνα με τον οδικό χάρτη που μοιράζονται οι προγραμματιστές  η ενημέρωση θα είναι σε καλό δρόμο για τον επόμενο μήνα και θα είναι εντελώς δωρεάν. Ενόψει του 2022, θα μπορούσαμε να αναμένουμε περισσότερο δωρεάν περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων νέων επιπέδων δυσκολίας και ένα νέο co-op campaign..

Το Back 4 Blood είναι διαθέσιμο για Xbox One, Xbox Series X/S, Playstation 4, Playstation 5 και Microsoft Windows και αποτελεί μέρος του καταλόγου Xbox Game Pass. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.