Νέες λεπτομέρειες για τον Jega τον Spartan Killer

Published on 10 November 2021 at 11:20

Το Halo Infinite θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τους λεγόμενους «Spartan Killer», οι οποίοι είναι βασικά bosses της τελικής ζώνης με μια καλή ιστορία πίσω τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε ένα αφεντικό ζώνης στο Halo, αλλά ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισε η 343 Industries φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον .

Δεν γνωρίζουμε πολλά για τον ρόλο που θα παίξουν, αλλά σήμερα χάρη στην αποκλειστικότητα που διατηρεί το IGN, μπορέσαμε να μάθουμε περισσότερα για τον Jega, τον Elite που θα είναι το δεξί χέρι του Escharum. Η εμφάνισή του ήδη μας αφήνει ενδείξεις για το πόσο ενοχλητικό θα είναι να το έχουμε μπροστά του.

Χάρη στις δηλώσεις του Paul Crocker associate creative director και του Jeff Easterling narrative writer του franchise Halo, γνωρίζουμε ότι αυτοί οι Spartan Killers θα παίξουν θεμελιώδη ρόλο στην πλοκή, επομένως μπορούμε να περιμένουμε κίνητρα και μια καλή αφηγηματική βάση στο παρασκήνιο. .

Ένα από τα πράγματα που προσπαθήσαμε να κάνουμε με τον Jega ήταν να τον κάνουμε τον πιο ανατριχιαστικό και ενοχλητικό χαρακτήρα που έχει έρθει ποτέ στο Halo. Απλώς κάθε φορά που το βλέπεις... κοιτάς τα πράγματα σαν θήραμα.

Θέλαμε να φτιάξουμε έναν χαρακτήρα που θα μοιάζει περισσότερο με ένα είδος διακριτικού συντρόφου του Escharum. Έχουν πολύ στενή σχέση. έχουν συνεργαστεί για περισσότερο καιρό. Ο Jega είναι ο πιο σεβαστός στρατιώτης του, ο πιο στενός του φίλος. Ολόκληρη η ομάδα των Spartan Killer είναι μια επίδειξη της δύναμης των The Banished. Εμπνέουν επίσης όλα τα στρατεύματα από κάτω τους.

Σε αυτό το σημείο, οι περισσότεροι βετεράνοι θα έχουν τη φρέσκια μνήμη του Inquisitor's campaign και της ιστορίας της. Λοιπόν, από την 343 Industries ήθελαν ο Jega να είναι ακριβώς το αντίθετο, αν και με ορισμένες λεπτές ομοιότητες. Αυτή η Elite διατηρεί τα έθιμα από τον Sangheili και στηρίζεται στις τελετουργίες και τις τελετουργίες του πολέμου της φυλής του, καθώς και στην τιμή και σε αυτά τα πράγματα των αιμοδιψών πολεμιστών του διαστήματος.

Είναι σχεδόν σαν το αντίθετο από αυτό που θα περίμενες από τον Inquisitor. Αναρωτιόμαστε: «Ποιο είναι το ψυχικό στοιχείο του Inquisitor;» Θέλω οι νέοι θαυμαστές να νιώθουν ότι είναι ισάξιοι με έναν οπαδό της παλιάς σχολής όταν παίζουν το Infinite, και μετά όταν φτάνουν στο τέλος να εμπνέονται τόσο πολύ που θέλουν να παίξουν άλλα παιχνίδια ή ίσως να σκάψουν βαθιά και να εξερευνήσουν άλλα μέρη του σύμπαντος.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.