Ο Todd Howard μιλά για το τι νέο μπορεί να δούμε στο The Elder Scrolls VI

Published on 10 November 2021 at 14:00

Η εταιρεία, αυτή τη στιγμή επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του Starfield, του πολυαναμενόμενου διαστημικού παιχνιδιού από τους δημιουργούς του Fallout ή του The Elder Scrolls.

Ενώ τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε αρκετά νέα για το Starfield, όπως κάποιες λεπτομέρειες για τις διαφορετικές φατρίες που θα βρούμε στον τίτλο, τώρα ήρθε η σειρά του διαδόχου του Skyrim, για το οποίο ο Todd Howard, εκτελεστικός παραγωγός της Bethesda, μίλησε σε μια δήλωση που δόθηκε στο IGN, μιλώντας για τις καινοτομίες που θα μπορούσαμε να δούμε στο The Elder Scrolls VI.
Σε αυτές τις δηλώσεις, όταν ρωτήθηκε τι θα άλλαζε από το Skyrim, ο Howard διαβεβαίωσε ότι δεν εμβαθύνουν αρκετά όσον αφορά τη διαδραστικότητα και ότι αναμφίβολα θα ήταν κάτι που θα έπρεπε να ληφθεί υπόψη για το τι θα κάνουν στο μέλλον. Επιπλέον, μίλησε επίσης για άλλες πτυχές όπως η βελτίωση της τεχνητής νοημοσύνης και η αλληλεπίδραση των NPC μαζί μας.

Υπάρχουν πολλά μέρη του [Skyrim] στα οποία δεν εμβαθύνουμε αρκετά [...]  Όταν σκεφτόμαστε παιχνίδια και τι θα θέλαμε να κάνουμε στο μέλλον, δεν πειράζει... όποιο κι αν είναι το σύστημα... πόσο βαθιά μπορούμε να το κάνουμε; Το άλλο πράγμα είναι πώς αλληλεπιδρούν μαζί σας η AI και τα NPC. Αυτό είναι κάτι που πιστεύω ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα.

Ως εκ τούτου, φαίνεται ότι μερικές από τις καινοτομίες που θα μπορούσαμε να δούμε στο The Elder Scrolls VI θα σχετίζονται με την αλληλεπίδραση, αν και αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι θα πρέπει να περιμένουμε πολύ καιρό για να το μάθουμε από πρώτο χέρι.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.