Το Forza Horizon 5 Θριαμβεύει.

Published on 10 November 2021 at 16:18

Το παιχνίδι της playground games ήταν προγραμματισμένο να είναι μια επιτυχία όπως και οι προηγούμενες δόσεις του αλλά φαίνεται ότι η νέα δόση σπάει όλα τα σχέδια και σε λίγες μέρες έχουμε μια από τις καλύτερες υποδοχές ενός παιχνιδιού της Microsoft τα τελευταία χρόνια.

Την περασμένη Παρασκευή όσοι είχαν αγοράσει την premium έκδοση του Forza Horizon 5 μπορούσαν να έχουν νωρίτερα πρόσβαση στο παιχνίδι όπου συνολικά περισσότεροι από 1 εκατομμύριο παίκτες το έκαναν και αυτοί οι αριθμοί ήταν μόνο η αρχή. Με την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού χθες συνολικά το παιχνίδι έιχε περισσότερους από 4,5 εκατομμύρια παίκτες μεταξύ όλων των πλατφορμών.

Ο Phil Spencer δεν ήθελε να χάσει την ευκαιρία που του έδωσε αυτό το ορόσημο για να αναδείξει την εντυπωσιακή υποδοχή που είχε το Forza Horizon 5, μια υποδοχή που ξεπέρασε ακόμη και αυτό που είδαμε με το Forza Horizon 4, ένα παιχνίδι που ήταν ένα σημείο καμπής για το Xbox και το Xbox Game Pass:

Έχουμε επενδύσει εδώ και χρόνια στο Xbox, ώστε να μπορούν να παίξουν περισσότεροι άνθρωποι. Με περισσότερους από 4,5 εκατομμύρια παίκτες μέχρι στιγμής σε pc, cloud και κονσόλα, το Forza Horizon 5 δείχνει ότι η υπόσχεση πραγματοποιείται. Η μεγαλύτερη ημέρα κυκλοφορίας για το παιχνίδι των XGS, ταυτόχρονη κορυφή 3 φόρες πάνω από το FH4. Σας ευχαριστούμε παίκτες και συγχαρητήρια στην PlayGround Games.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.