Το Xbox Series X και Xbox Series S γιορτάζουν τον πρώτο τους χρόνο

Published on 10 November 2021 at 23:19

Φαίνεται σαν χθες αλλά στην πραγματικότητα είναι ότι έχει περάσει ένας χρόνος από τοτε που το Xbox Series X και το Xbox Series S ήρθε στην αγορά. Πριν από 365 ημέρες  μοιραζόμασταν όλες τις λεπτομέρειες των νέων κονσολών και τώρα μπορούμε να πούμε ότι είμαστε στην επέτειο.

Και τα δύο μηχανήματα έχουν εκπληρώσει πολλά αυτό το πρώτο έτος. Οι δύο κονσόλες είναι δύο διαφορετικές προτάσεις, η μία δέσμευση στην δύναμη (Xbox Series X) και η άλλη στην καινοτομία (Xbox Series S). Διαφορετικά στοιχήματα αλλά η ίδια καρδιά, είναι κονσόλες νέας γενιάς με όλα όσα μπορείτε να περιμένετε σε ένα άλμα γενεών.

Όλο αυτό το διάστημα το μόνο μειονέκτημα που μπορούμε να βάλουμε είναι η έλλειψη αποθέματος του Xbox Series X, μιας πραγματικά θεαματικής κονσόλας, αλλά αυτό οφείλεται σε με μια πανδημία. Αναμφίβολα, αυτό θα ήταν το αρνητικό σημείο αυτού του πρώτου έτους αλλά οι θετικές σημειώσεις είναι πολλές, η πιο ισχυρή κονσόλα στην αγορά, ποιοτικές υπηρεσίες και δεσμευμένες στον χρήστη του Xbox, όπως το Xbox Game Pass, multiplatform λειτουργίες όπου ο υπολογιστής και το Xbox είναι οι κύριοι πρωταγωνιστές και το καλύτερο από όλα, ένα παρόν και το μέλλον ακόμα πιο ελπιδοφόρο αν είναι δυνατόν.
Αν σας αρέσουν οι αριθμοί, μπορούμε να πούμε ότι η πρώτη χρονιά του Xbox Series X και του Xbox Series S ήταν αξιοσημείωτη και δίνουμε αυτό το περιθώριο έτσι ώστε στις 10 Νοεμβρίου 2022 να μπορούμε να μιλήσουμε για αύξηση σε πωλήσεις αλλά και μεγαλύτερο στόκ.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.