Σήμερα θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τo Campaign του Halo Infinite

Published on 11 November 2021 at 10:19

Το 2021 φτάνει στο τέλος αλλά πριν από αυτό θα δούμε πώς τα Xbox Game Studios της Microsoft αποχαιρετούν τη χρονιά με στυλ με τους πρώτους τίτλους μεταξύ γενεών με τεχνολογίες που κόβουν την ανάσα και στους πιο απαιτητικούς, με τελευταίο αποκορύφωμα το Halo Infinite τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Μετά από μερικές τεχνικές δοκιμές του multiplayer και μερικά τρέιλερ του campaign όλους αυτούς τους μήνες, απομένουν μόνο λίγες εβδομάδες για να συνεχίσουμε με την ιστορία μετά από αυτό που συνέβη στο Halo 5 Guardians και να συνεχίσουμε να αφιερώνουμε εκατοντάδες ώρες σε ένα εθιστικό multiplayer που θα ενημερώνεται συχνά.

Μετά το τελευταίο τρέιλερ του campaing που είχε εξαιρετικά θετική υποδοχή η 343 άρχισε να δίνει κάποιες λεπτομέρειες για τον τίτλο για να προετοιμάσει το έδαφος για το λανσάρισμα, όπως η εμβάθυνση σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς εχθρούς που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε αυτή η νέα ιστορία.

 

Σήμερα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το campaign Halo Infinite, τόσο  άρθρο όσο και σε βίντεο όπου θα είναι για μια προεπισκόπηση που θα δημοσιευθεί στο IGN σήμερα σε λίγες ώρες, όπως είπε ο ryan McCaffrey  στο προσωπικό του Twitter.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.