Απολαύστε τα πρώτα λεπτά του Halo Infinite campaign

Published on 11 November 2021 at 23:18

Πριν από λίγες εβδομάδες το Halo Infinite κατάφερε να εντυπωσιάσει τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινότητας των παικτών με τις δοκιμές του multiplayer του και τώρα ήρθε η ώρα να απολαύσετε την πολυαναμενόμενη λειτουργία του campaign .Σήμερα το απόγευμα τα πρώτα gameplays έχουν αρχίσει να δημοσιεύονται δείχνοντάς μας το campaign του Halo Infinite και αυτό που βλέπουμε μέχρι στιγμής είναι πραγματικά ελπιδοφόρο.

Χάρη στα πρόσφατα gameplays που δημοσιεύθηκαν, έχουμε την ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά πώς θα είναι τα πρώτα μας λεπτά στο Halo Infinite και πριν σταματήσετε να διαβάζετε ή να δείτε τα gameplays να είστε σίγουροι καθώς δεν περιέχουν spoiler από το main story του τίτλου.
Αυτά τα νέα gameplays που δημοσιεύτηκαν από κανάλια όπως το IGN ή το Game Informer, μπορούμε να απολαύσουμε, για παράδειγμα, ποιο θα είναι το πρώτο επίπεδο του Halo Infinite, στο οποίο ο αγαπημένος μας Master Chief πρέπει να επιτεθεί σε ένα πλοίο των The Banished πολύ καλά φυλασσόμενο.
Χάρη σε αυτό το βίντεο μπορούμε να δούμε για πρώτη φορά πώς θα λειτουργήσουν μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά που θα βρούμε διαθέσιμα στον τίτλο, όπως το γάντζο, το οποίο εκτός από το να εξυπηρετεί για να μας μεταφέρει γρήγορα, θα είναι επίσης χρήσιμο για την αποσταθεροποίηση των εχθρών μας.

Είχαμε επίσης την ευκαιρία να έχουμε την πρώτη μας επαφή με τον ανοιχτό κόσμο και να δούμε μερικές από τις πολλαπλές δευτερεύουσες αποστολές που θα βρούμε διαθέσιμες σε όλο τον χάρτη, όπως η καταστροφή εγκαταστάσεων των The Banished ή την διάσωση ομάδων πεζοναυτών που είναι φυλακισμένοι. Το άτομο που θα μας προσφέρει πληροφορίες και θα μας καθοδηγήσει σε αυτές τις νέες αποστολές θα είναι η νέα μας AI γνωστή ως  Weapon.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.